tirsdag 27. mars 2018

Trykktank til vann

Ved å benytte en 25L trykktank i tilknytning til Vera vannsystem oppnår man å få et vesentlig mer stillegående system. Behovet er tilstede når trykktanken har forsynt kraner med ca. Pumpas tilførsel av nytt vann til . Produktet har gått ut av sortimentet.


Well Mate tankene er svært lette og enkle å innstallere.

Dette gjør tanken spesiellt godt egnet for vannforsynig. I dag oppdager vi at dette har sluttet å virke. Det som skjedde var at vannet sildret saktere og saktere helt til det plutselig stoppet opp. Vi skudde av pumpe, starten igjen og det var fullt trykk i noen sekunder før det så sildret og gav seg. Wellmate glassfiber trykk tank.


Ltr trykktank C2B glassfiber. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager.

Trykktank i glassfiber. Vis erstatningsartikkel. Vanligvis er det en ventil i motsatt ende av der slangen går til tanken. Er det for lite, fyll litt mer, er det for mye, slipp lit ut.


CBer testet på flere stadier i produksjonen for å sikre kvaliteten på hver eneste tank. Lettvekteren i komposittkonstruksjon er designet med en patentert CAD-2 . Vedlikehold og oppgradering av vannbåren gulvvarme. Shunt ventil er tett og lukker ikke lenger helt slik at vannet blir for varmt.


Motoren til ventilen må byttes. Trenger ny trykktank og bytte sirkulasjonspumpe. Kanskje også spirovent. Sensorstyrt 230V vannpumpe og liter trykktank.


Passer utmerket som forsyningspumpe i vannannlegg på hytte. Leveres komplett med inntaksfilter og tilkopling for JG hurtigkopling. Visa MasterCard Verified by Visa MasterCard SecureCode.

For å bringe vannet fram til tappestedet er det nødvendig med pumpe, eventuelt trykktank og vannledninger. Det finnes flere systemer med forskjellig kapasitet og bruksområde. Kraftig pumpe med trykktank dersom den er koblet direkte til kran. Lensepumpe for plassering i vannkilde.


Spørsmål: Spørsmålet ble stilt 12. Må jeg demontere vannpumpe og trykktank for å tømme ut vannet eller er det andre metoder for å hindre frostsprenging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.