mandag 26. mars 2018

Strekkmetalltrapper

September arrangerte vi åpen dag. Solen skinte fra blå himmel, temperaturen steg ut over morgentimene. Det så veldig lovende ut allerede før vi åpnet dørene klokken 1 mange tilreisende var. Bufret Lignende Produktkategorier.


Midthaug har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Kleive i Molde Kommune. Weland produserer trinn og repoer av gitterrist, profilrist og lettrist. Metseparten er lagerført for omgående leveranse. Trinn og reposer er som standard varmgalvaniserte.


Våre trappetrinn og reposer finnes også i andre materialer og utførelser. Selger strekkmetalltrapper. Jeg har tre forskjellige strekkmetalltrapper som står demontert og selges.


Vi har et par strekkmetalltrapper som har levd et hardt liv og bærer preg av det. Dvs de er fulle av malingsflekker og slikt. Smile Er det noen som har prøvd å bare spraylakkere strekkmetall og kan fortelle om det holdt sånn noenlunde? Tenkte jeg skulle gi det et forsøk med primer og sort spraylakk hvis det . Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Nord-Norge Vestlandet Trøndelag Østlandet Sørlandet 0. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 0. Strekkmetalltrapper , inklusive.


Og den ligger på skyggesiden i et området med mye tåke. Kan det være materialeforskjeller? Den er nok bedre enn den flislagte trappa!


Strekkmetalltrapper

Jeg skal slutte å oppføre meg som en hønemor. Med skikkelig rekkverk å holde i. Innlegget ble redigert 20. De aller fleste av våre trappeløsninger bygger til en viss grad på modulbaserte grunnelementer. Spiraltrapper til innendørs og utendørs bruk og rettløpstrapper utendørs, er i all hoved- sak modulbaserte løsninger med gitte mål.


Men utover dette er det aller meste av det vi leverer, basert på skreddersydde løsninger hva . Nok en trappetråd: Har en ut utetrapp av tre som blir veldig glatt når det er frost og vinter. Hvordan kan den sklisikres? Tape eller maling vil ikke duge. Jeg ser for meg noe taggete metallbånd som kan skrus fast på fremkant av trinnet. Det eneste jeg finner på nettet er til bruk på strekkmetall trapper.


Merking - strekkmetalltrapper ute. Utfordring må også ha godkjenning! Produksjonen av strekkmetalltrapper hos Henry Val foregikk i denne plasthallen på 1kvm. Trapper i terreng uteholdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.