torsdag 15. mars 2018

Skifer til trapp

Trapper med norsk skifer er noe av det mest vedlikeholdsvennlige, sklisikre og vakreste en kan få tak i. Skifer er et spennende kvalitetsmateriale og noe av det . SKIFER SNØHETTA trappeskifer Grå høykvalitets kvartsitt skifer.

Frostsikker kvartsittskifer med robust sklisikker overflate. En flott skifertrapp gir et godt førsteinntrykk og er med på å løfte selve bygget. Den er også varig, vedlikeholdsfri og vakker.


Skifer, Silver Grey børstet 30xSilver Grey er en flott indisk skifer med børstet.

Kompakte trinn i granitt, for å lage trapper - enklere kan det ikke gjø. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk. Typiske bruksområder for skifer er gulv, terrasser, plattinger, gårdsrom, trapp, . Hei, har murt utetrapp, og tenker nå å kle den med skifer, Otta eller Alta.


Men lurer litt på hva jeg skal gjøre med opptrinnene og fronten, se bilde . Finnes i forskjellige bredder: - 3- - - cm Fallende/Varierende lengder.

Om skifer; Bildegalleri; Heller; Forblending; Murstein; Overligger; Trapp; Flis/belegning; Pipe; Andre. Eide Stein AS er underleverandører av produkter i skifer. Nordfjord Skifer - naturstein av høg kvalitet.


Nordfjordskifer er kvartsittskifer av høg fysisk kvalitet og med vakre fargenyansar i skiferen. Trappen har fem trinn, pluss et platå på ca 2x 1cm, jeg har skiferen liggende (hele lengder til trinnene). Skifer i trapp, på bakken og som forstøtningsmur; Skifer fra alta.


Gulv Utvendig; Skifer på takI; Skifer på takII; Skiferplass og bed . Trapper i naturstein har smykket arkitektoniske byggverk i århundrer på grunn av dens slitestyrke og estetiske verdi. Salt er skadelig for betong og skifer, saltet ødelegger materialene. Søk etter skifer trapp helle ga Gult treff. Vi utførerer og vi legger alt i skifer og naturstein, gjerne på støpt såle og med fast fug mellom skiferhellene eller på løst underlag hvor gress kan fungere som fug .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.