fredag 30. mars 2018

Rekkverk aluminium

Vårt Aluminiumrekkverk er et Prisgunstig Glassrekkverk som er enkelt å vedlikeholde og montere. Rekkverket finnes i flere varianter med ulike detaljevalg. Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø!

Weland modulrekkverk er et fleksibelt og økonomisk rekkverkssystem. Hele rekkverket er produsert av Ø mm aluminiumsrør som . Aluminiums rekkverk med glassfyllinger gir god sikkerhet og skjerming på terrassen uten å stjele. Leveres herdet og laminert, godkjent for bruk i rekkverk.

Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon . Stilrent og vedlikeholdsfritt glassrekkverk i aluminium, uten noen synlige skruer eller festepunkter. Produsert av høy kvalitet for å tåle det nordiske klimaet. Norsk produsent av solide glassrekkverk og aluminiums rekkverk.


Vedlikeholdsfrie løsninger med lang levetid og enkel montering. Rekkverk i Aluminium og Glass - Linea Exclusive - Herdet laminert glass - modeller Glasset monteres med klemfester og gir et meget smekkert og elegant . Rekkverk, eloksert aluminium, laminert glass,toppmontert, sidemontert. Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir en fin og åpen følelse, og ser flott ut utenfra.


Vi skreddersyr løsninger etter kundens ønsker.

Vi kan levere rekkverk i aluminium, glass, stål og med tredetaljer. Farstads egenutviklede rekkverk i aluminium som kan tilpasses dine behov og størrelser. Glasset som monteres i rekkverket kan varieres i innfesting og . Syrefast stål, Aluminium, Stolpefritt rekkverk. Vi kan utføre dette i ren aluminium eller kombinere med herdet glass og. Aluminium rekkverk - Pris gjelder per løpemeter med klart laminert glass.


Pulverlakkert aluminium - Sikkerhet laminert glass - Standard høyden 1cm . Hard-Tech AS prosjekter,produserer,selger og monterer , vedlikeholdsfrie kvalitets rekkverk. Hard-Tech AS leverer sine rekkverk i henhold til krav for offentlige . Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål, aliminium og galvanisert stål. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for . NG-11N-Alu er et flott rekkverk der spilene er utført i solide 3/4'' rør i sort eloksert aluminium. Rekkverket har et moderne uttrykk og kler de fleste hus- og . Rekkverk med elegant design som ikke skjermer for utsikten og som aldri skal skrapes og males? Vi har mange typer av rekkverk i aluminium i tilbudet vårt.


Rekkverket kan fylles med ulike typer av glass, perforerte galvaniserte stålplater . For BRG har vi levert rekkverk i glass og aluminium til alle balkonger, adkomstbalkonger og trapper. I alle trappehus har vi benyttet Montal glassrekkverk i . Aluminium rekkverk for ute inne - en trygg og langsiktig investering: - Utmerket design. Rekkverket kan monteres på de fleste underlag: treverk, betong, fliser. Aluflex Softline er et helt nytt norskutviklet rekkverkssystem i aluminium som tilfredsstiller kravene i henhold til.


Aluflex Softline rekkverk, teknisk brosjyre 2016. Rustfritt rekkverk i aluminium fra VERTICAL-serien i standardversjon. De bærende tverrbjelkene mellom søylene er laget av samme materiale som søylene – det . Alle våre rekkverk er i aluminium kvalitet Rør eller Flat Vi fører kvalitets aluminiumrekkverk og med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Glasset monteres i en horisontal aluminiumsprofil både oppe og nede.


Classic kan med fordel også kombineres med . Glassrekkverk i aluminium, vedlikeholdsfritt, clearshield. Vegg Gelender i Aluminium står i stil til våre Gelendere og Rekkverk i Aluminium. Leveres som standard i Elkoksert Aluminium, men kan også levereres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.