tirsdag 13. mars 2018

Radonsikring

Isola Radonsperre 4er en homogen, uarmert polyetylenfolie beregnet brukt som radon- og fuktsperre i gulv . Vi har Produkter og tjenester for måling og tiltak mot radon. Statens Strålevern anbefaler at tiltak igangsettes ved radonnivåer over 1Bq/m³.

Radonsikring av plate på mark og kjellere er enkelt med ISODREN til isolering av bygningskonstruksjoner på eller under bakken. Radonsikring av boliger får stadig større oppmerksomhet. Radonmannen tilbyr forebyggende radonsikring tilpasset alle typer bygg og boliger. Forebyggende tiltak for radonsikring i nye bygg er i dag et myndighetskrav .

Vi utfører membraner for sikring mot radongass. Radon er en luktfri, usynlig, smakløs, radioaktiv gass. Radon er en usynlig og luktfri gass, som dannes kontinuerlig i jordskorpa.


Vi har et økende helseproblem på grunn av den usynlige radongassen. Protan Radon Safe sørger for radonsikring som bygningen trenger. DERBICOAT Radon er en bitumenbasert membran som er egnet til å beskytte bygninger mot inntrenging av radongass. Vi dekker Trondheim, Værnes, Innherre mm.


Radonsikring AS er et foretak med over års erfaring fra byggebransjen. Radonsikring AS er et selskap som holder til i Buskerud .

Hensikten med Radonsikring er å tilrettelegge for radonbrønn etter krav i. TEK og som beskrevet i Byggforskseriens . Radonsikring av bygg Radon forårsaker lungekreft, og risikoen øker med radonkonsentrasjonen i inneluften og med oppholdstiden. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Denne temainfo omhandler radonsikring i både eksisterende bygg og nybygg. Radioaktive stoffer fins overalt i naturen.


Radon er helsefarlige gasser som dannes fra Uran. Radonen kommer opp fra grunnen ved undertrykk, eller blir transportert med . Siden 20har vi fokusert på produkter og utstyr for radonsikring av nybygg. Vi har i disse årene tatt fram en rekke produkter . Den nye Byggetekniske forskriften som trådde i kraft 1. Nye bygninger som føres opp bør ha så lave radonnivåer som praktisk mulig. Nye bestemmelser om radon i byggteknisk forskrift trådte i kraft 1. I byggteknisk forskrift (TEK10) ble det i 20innført nye krav til radonsikring i bygg der mennesker skal oppholde seg.


Radon er en radioaktiv luftart i jorden, der udløser radioaktiv stråling, som er sundhedsskadelig. Det er derfor væsentligt, at der udføres . Vi utfører alt av måling, sikring og rehabilitering av radonutsatte bygg. Vi tar på oss oppdrag i både nye og gamle hus/bygg, fra det minste til de aller største . Det haster med å måle radonnivået i huset ditt. Alle med utleiebolig har måneder på å oppfylle . Radonsikring AS er et selskap som holder til i Buskerud som utfører alt innen måling og rådgiving av radon.


Vi har kompetanse til å utføre alle typer. Program kurs : Radonsikring av bygninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.