torsdag 15. mars 2018

Polarflex vannslange

Vannslangen er elektrisk oppvarmet - 220V, med innstøpte varmeledere. Den er produsert i PVC armert industrikvalitet. BRUKERMANUALL FOR ELEKTRISK OPPVARMET POLARFLEX PIRIT VANNSLANGE.


Polarflex tilbyr produkter som er målrettet mot is, snø- og kuldeutfordringer. Løsninger som automatisk fjerner snø og is, blant annet oppvarmede spesialmatter, . BufretLignendeVi som bor på den nordlige halvkule kjenner godt til problemet med frosne vannrør og vannslanger. Derfor er det en glede for oss å tilby en slange som i all sin .

Armert vannslange med innebygd varmekabel. Elektrisk oppvarmet vannslange, med innstøpte varmetråder - 220V - fase. Kraftig PVC-armert slange med innstøpte varmetråder, kan seriekobles med nytt strømpunkt per slangeenhet, tåler å fryse/tine, innebygd selvregulerende . Innebygd selvregulerende termostat som slår seg automatisk på ved temperaturer lavere enn C og av ved temperatur over C. Brukermanual for elektrisk oppvarmet Polarflex Pirit vannslange.


Behandle den slik så vil du ha glede av din slange i lang tid. FDA-godkjent vannslange med meter strømkabel og 3/han/hun koblinger. Vandslangerne er forsynet med en udvendig termostat, der regulerer varmen i .

Perfekt til når du trenger vanntilførsel selv i kulde. Polarflex meter 13mm Pirit Pro oppvarmede vannslanger får vannet til å renne selv ved ekstrem kulde. Da har vi trukket en heldig vinner av våre Polarflex varmematter! Vi har nå supertilbud med rabatt på våre frostfrie vannslanger i flere lengder.


Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp polarflex vannslange billig i nettbutikkene. Men med vannslange som ikke fryser og matter som tiner is kan du enkelt bekjempe den i. I slangen som har fått navnet Polarflex, er det støpt inn varmetråder. Kraftig PVC-armert slange med innstøpte varmetråder Art.


Nå introduseres produktet POLARFLEX i hele norden. Dette er en verdenspatentert, fleksibel slange i flere tykkelser og diametere med . Derfor er det en glede for oss å tilby en slange som i all sin enkelhet løser dette problemet. Polarflex oppvarmede slanger får vannet til å renne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.