mandag 12. mars 2018

Mat i musefelle

For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har. Har fått en artig krabat i stua - som flyr rundt omkring og tror den bor her. Katt og musefelle - Kjæledyr innlegg 30. Beste tips til å fange mus i hus - Hus og hage innlegg 17.


Flere resultater fra forum. Strø mel eller talkum på gulvet og se etter spor for å finne ut hvor dyrene holder til og hvor de beveger seg for å finne mat og vann.

De har også sin klare plass i naturen, der de er viktig mat for rovviltet. Men det er en annen side ved mus som ikke er like populær, nemlig deres evne til å . Lokker du den med fristende mat har du den snart i fella. PEANØTTSMØR: Musefelle med peanøttsmør er det nyeste.


Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter. Her viser professor Gunnar H. Gundersen frem sine ti beste musefeller. Det klassiske er jo ost, men ingen mus har gått i mine feller med ost som åte.

Mine husmus vil kun ha Trønderfår og. Hold fella med venstre tommelfinger over logoen. Sving slagbøylen over og helt ned med høyre hån og hold den nede under . Denne artikkelen har vært publisert på Dinside også tidligere. Mus søker seg til lune steder med tilgang på mat , og da er menneskeboliger et . Om musefellen er rigget med for mye lokkemat, vil musa kunne få i seg mat uten å bli fanget. Mengden lokkemat trenger og skal ikke være mer enn på størrelse . Så nå skal de sette ut musefeller i salrommet for å prøve å få tatt flere.


Er også noen med innebygd åte, er noe på dem som lukter mat eller . Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av . Når vi ser bilde av en musefelle. Victor elektronisk musefelle benytter vanlige AA-batterier som tar livet av musen. Man løfter enkelt opp lokket og legger lokkemiddel eller mat inn i kammeret. Fella plasseres med langsiden mot vegg slik at åpningene er inn . Victor FSC Musefelle pk Klassisk musefelle med fartstid på over 1år.


Den kan trygt brukes i nærheten av mat , vann, barn og kjæledyr.

Mus er nysgjerrige og har liten frykt for ukjent mat. Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 1mus før batteriene må skiftes ut. Eg har hatt nokre brune musefeller av plast, der du legger åta inn i eit lite bur, som musa stikker hodet inni. Har hatt meget godt hell med å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.