tirsdag 13. mars 2018

Maling av rekkverk ute

Malte trapper og rekkverk på terrassen eller i hagen har en lei tendens til å sprekke og flasse fortere enn forventet. Dette er konstruksjoner som krever ekstra. Må få malt rekkverket på verandaen snart, men min store skrekk er at malinga skal flasse av. Toppbordet er avrunda på toppen, hvis dere skjønner hva jeg mener Wink og alt har stått siden i høst ( trykkimpregnert), så det bør være klart til maling nå, tenker jeg.


Utendørs maling er en viktig sommersyssel for alle som bor i trehus (så fremt du ikke har vaktmester eller mye penger). Vi overtok huset på sensommeren i fjor, og både vegger og vinduskarmer ser ut til å være malt relativt nylig.

Etter at vi satte igang med . Nytt, trykkimpregnert treverk må tørke et par måneder i sommer og sol, før det er tørt nok til å behandles med maling, sier Mette Dahl, markedskonsulent hos Nordsjø. For å sjekke om det er fukt i underlaget, kan du bruke en fuktmåler som viser dette. Treet skal ha maksimum prosent fuktighet. Bengalakk eller Gjøco D 90. Meget slitesterke begge to.


Men siden jeg trur rekkverket ble malt med samme farge (i hvitt) er jeg redd for at denne også blir slitt ned og var ute etter alternativer. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte trappevanger og rekkverk.

Derfor tenkte vi, nå som sesongen for å male utendørs er godt i gang, at det var en god idé å vise dere svarene på noen av de vanligste spørsmålene her. Spørsmål 3: Kan jeg male med Drygolin Ultimat når det er minus grader ute? Spørsmål 18: Vi skal male impregnert rekkverk på terrassen vår. Gjerde må på lik linje som husfasaden vedlikeholdes. Maler du gjerdet skikkelig, står det pent i mange, mange år, sier Jostein Brekka hos Jordan til ifi.


Så få med deg din kjære eller ungdommen i huset. Det må vaskes og males. Da går jobben mye raskere. Rekkverket så perfekt ut da det var nymalt.


Men det er liten trøst når malingen begynner sprekke allerede etter en vinter. Skraping av maling - Jordan demonstrerer for ifi. Jeg har noen gjerder med trykkimpregnerte toppbord som er glatte og høvlet. Er det noen som har noen råd til hvordan man kan få maling til å sitte på slike høvlete og glatte toppbord? Bør jeg sette bordene inn . Nordsjø VX vannbasert, og så skal det males i undertak av overbygg til terassen.


Maling av utvendig spilerekkverk. Den kraftige motoren gir en heftig luftstrøm og det er ikke bare å legge ut noen gamle aviser som maskering. De vil raskt bli til papirfly.

Her må teipen fram om man skal kjøre på full effekt. På den annen side er den store forskjellen med en slik effekt . Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert, har det godt av ekstra beskyttelse, men dersom du akkurat har satt fra deg hammeren, kan du puset lettet ut: Før du starter, må du passe på at det er helt tørt. Jeg var nettopp på extra bygg og kjøpte maling, har tenkt å male rekkverk på verandaen ute på søndag.


Så kom jeg til å tenke på om dette er skadelig? Topprekka på det utvendige rekkverket er svært utsatt for være og vind. I og med at dette ligger vannrett og mottar maksimal fukt i regn, maksimal. Hage › Gjerde Bufret 18. Bruk i stedet en sprøytepistol.


Men før du går i gang med sprøyten, er det viktig at du kjøper en maling eller trebeskyttelse som kan brukes til sprøytemaling. Selv om du maler utendørs , må du ha på deg et åndedrettsvern, og det er ikke godt nok med en papirmaske. En god vernemaske kan fås for 2-300 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.