torsdag 22. mars 2018

Kjøleskuffer kjøkken

Kjøleskuffen gir deg optimalt med benkeplass på kjøkkenet, da den er designet for integrering under kjøkkenbenk. Flere produsenter tilbyr nå praktiske kjøleskuffer.

Les også: Kronglete med kompakt kjøkken . Vi vurderer å innstallere kjøkkenskuffer i vårt relativt nye IKEA-kjøkken med Metod kjøkkenstammer, som kjent er cm høye i stedet for cm . Skal du pusse opp eller bygge nytt kjøkken er det noen grep som er greie å ta med underveis. Blant andre Norpool og Ikea har kjøleskuffer.

Kan enkelt integreres i alle typer kjøkken. Stor og romslig kjøleskuff med kjølevolum nesten like stort som et vanlig, middels kjøleskap. Velutstyrte skuffer med tett bunn slik at du ikke r. Liebherr kjøleskuff UIK 1550-0- Integrert kjøleskuff fra Liebherr med nettovolum på 1liter, skuffer med teleskopskinner og lavt energiforbruk.


Integrerbar Table-Top kjøleskuff, A++, SoftTelescopic.

Har lurt litt på kjøkken uten overskap, og har så lyst til å høre. Kjøleskuffer rommer mye mindre enn et kjøleskap naturlig nok, samt at det ikke . Elsker de store skuffenene mine og synes det er så oversiktlig. Men skal jeg fjerne kjøelskapet mitt, så fjerner jeg halve kjøkkenet . Norcool kjøleskuff 600000- Denne kjøleskuffen fra Norcool har blitt en favoritt blant de som ønsker å behold de lave, rene linjene i kjøkkenet. Denne kjøleskuff-modellen er fra Norcool og koster 4kroner. Men tenker du litt kreativt når du nå skal bygge nytt kjøkken, kan kanskje . Kjøpte IKEA-kjøleskuffer før jul for og skulle ha i nytt kjøkken!


Vil 80cm skuffefrontene ha riktig høyde, eller må jeg gå for faktum/annen. Benken har fått en smart, liten kjøleskuff med det jeg trenger til frokost og kvelds. Nei, det er ikke så ille som tittelen antyder, men faktum er at kjøleskuffer i stedet for kjøleskap blir stadig mer in i moderne kjøkken. Hos IKEA finner du ditt drømmekjøkken enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonell kjøkkeninnredning.


Få ditt nye kjøkken, ba garderobe og dine hvitevarer til knallpris. Se hvilke modeller vi selger som ”gjør det selv HTH” her. Siddisen Trine Natskår og københavneren Jan Y. Tanaka har valgt bort kjøleskap og heller satset på kjøleskuffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.