mandag 26. mars 2018

Kildesortering skap

Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. VARIERA avfallsbøtte til kildesortering, svart Lengde: 38. Her er det du trenger for å kildesortere avfallet ditt på en pen og enkel måte.


Skapet er hvitt, med plass til to eller fire oppbevaringsenheter. Sortering av søppel er ikke det stiligste vi gjør i hjemmet. Men kanskje disse løsningene kan gjøre det litt kulere?

Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i. Dunker og beholdere til kildesortering, søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til . Forenkle kildesorteringen i kantinen, på kontoret eller i konferanserommet. Skap for søppelsekkstativ, 980x450x45 hvit. Til de tørre avfallstypene kan du bruke poser, beholdere, skap eller skuffer som normalt ikke er ment for avfall.


Skap for kildesortering, i rustfritt stål. Accon AS leverer skap for innendørs kildesortering. Skapene brukes i kjøkken, kantine og kontor, men også på båt og i offshore.


SØPPEL: Har du plass til kildesorteringen i kjøkkenskapet - eller må du.

Populært i kontorlandskap og andre miljøer for kildesortering av flere typer avfall. Uttrekkbar skuff til kildesortering i kjøkkenskap - posted in Hus, hage. Da skal en større tank inn på vaskerom og skapet den står i frigjøres til . Her vises sammensatte skap med dekaler for restavfall art.


Diverse tilbehør til kildesortering system. Plassbesparende skap i stål med plastbeholdere. Perfekt for tonere, batterier, papir, glass ol. Hvitt skrog og liters plastbeholdere i ulike farger. Et praktisk og plassbesparende skap for kildesortering.


Skapene passer godt til kildesortering av batterier, tonere, blekkpatroner, papir, glass m. Corpus mobil kildesortering Kildesortering for offentlig miljø. Corpus mobil kildesortering er Krogsæters eget bidrag for å lette sortering av avfall. Kildesorteringen passer godt i kantine, foaje, kino, eller andre.


Skap Kildesortering - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Alt trenger ikke å være på en og samme plass/i skapet under vasken,. Er det noen som har laget spesialskap/kasse til kildesortering og har . Skap orden med produkter for avfalls- og kildesortering!


I dag er det mye fokus på miljøbevissthet og ansvar. La din bedrift ta dette på alvor, og gå foran som et . Beholdere for kildesortering bestiller du enkelt, raskt og trygt fra Altistore. Her finner du avfallsbeholdere for kildesortering. Modulbasert løsning 1- skap som vist på bildene. Leveres med heldekkende topp og valgfri åpning.


Leveres med all mulig type merking etter behov. Skapene er produsert etter kravene for universell utforming og utmerker seg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.