torsdag 29. mars 2018

Hvordan legge øyenskygge

Har du en palett med øyenskygge i fire farger, er sannsynligheten. Det er nemlig ikke så lett å vite hvordan man skal legge alle fargene på én . Ingrid Presttun Eide, makeupartist og daglig leder ved sminkeskolen Art Complexion, om hvordan du enkelt kan legge .

Lær å framheve øynene dine ved å bruke to forskjellige øyenskygger. Når man ser et bilde som det jeg legger ved under er det vel ikke vanskelig å peke på hva som ser best ut. Trude, makeup artist, fra Makeup Mekka viser deg hvordan du legger en lekker, komplett.


I videoen øverst i saken viser han hvordan du legger øyeskygge i vakre.

Her viser Jan Thomas hvordan man legger perfekt foundation: . Her gir Silvany sine beste tips for hvordan legge perfekt øyenskygge. Henrik Steen er en dansk og svært anerkjent makeupartist, og har jobbet i dansk og internasjonal filmbransje og moteindustri i mer enn år. Hvis du fortsatt er litt usikker på hvordan du skal gå frem for å legge den . Skjønnhetsbloggeren vår, Emilie Tømmerberg viser hvordan du trinn for trinn skaper den mest sexy sminkeklassikeren, smokey eyes med skimrende øyenskygger som passer til.


Start med å legge en primer på øyelokket. I denne videoen gir vi deg gode råd og tips om hvordan du legger enkel hverdagssminke. Viser innhold for: hvordan legge øyenskygge.


Her gir Stellas skjønnhetsansvarlig Silvany Bricen sine beste tips for en perfekt øyenskygge.

I dette innlegget skal jeg vise dere en måte dere kan legge øyenskyggen deres. Her har jeg brukt forskjellige øyenskygger fra NYX. Lei av de vanlige seriene du finner i parfymerier?


Sett en serie i utlandet du er nysgjerrig på? Vi har bare serier du ikke finner hos andre. Arg, nå har jeg prøvd i over to år og bli flink til å legge øyenskygge. Sett utallige videoer og lest artikler, men får det aldri til. Sidefikk tipsene for hvordan vi uproffe enkelt kan legge en naturlig.


Ida forteller at når du skal legge øyenskygge er det alltid greit å jobbe . Her er noen tips til hvordan du bestemmer nøyaktig hvilken farge som er best for deg:. Hvordan legge den perfekte makeup, steg for steg. Smil til deg selv i speilet, start med å legge rougen midt på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.