tirsdag 27. mars 2018

Hva koster maling

Hva er ca pris på jotun-maling til å bruke innendørs? Hvor mye maling trenger jeg på 2kvm, når jeg skal male strøk? Pris for maling og tapetseringinnlegg4.

Maling og beis - Billig byggevarehandel - Coop. BufretLignendeTakmaling koster minimum kr per kvm. Ved å betale litt mer til en dyktig faglært maler så risikerer du ikke å måtte gjøre jobben om igjen – uansett om det er et.


Vi har beregnet hva det vil koste å kjøpe inn nok maling, glassfiberstrie, pensler og lim til å pusse opp et soverom på kvadratmeter:.

Kryss av for de materialene du ønsker å bruke under oppussingen. Er litt uerfaren på området, for å si det sånn. Skal for første gang siden vi kjøpte hus male det, og vi vil da skifte farge samtidig, så da må vi . Vi har nylig kjøpt nytt rekkehus fra slutten av 60-tallet som vil trenge en del malearbei samt riving og legging av ny tapet for å oppnå god . Sparkling, pussing og maling av alle vegger og tak.


Er det noen som kan si noe om denne prisen er rett, evt hva burde det koste? Hva vil det være naturlig å måtte betale (i arbeid) for vasking, skraping og to strøk med maling av mur og panel? Jeg kjøper maling, koster, såpe og slikt.


Derfor var jeg litt nysgjerrig på hva takstene lå på.

Slik maling ligger på 30 i verste fall 3kr pr 3-liter, så 10kr. Ei sparkeltube koster 50-kr, og trenger kvm tak 15-tuber sparkel . Sjekk hva du må undersøke før du hopper på et godt tilbud på ferdighus. Jeg stiller med stillas og utstyr selv mens de har kjøpt inn maling. Jeg tenker at min pris burde ligge på 50- av hva en proff maler tar, men . Hva koster Jotun Lady 3l maling på monter knarvik i dag?


Er det noen spesiell maling som er bra å bruke? Selvfølgelig er det en minstegrense for hva det koster å benytte fagfolk, men du kan. Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser.


I Bergen hos Norsk Takfornying er det hakket dyrere, her koster det mellom. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.