fredag 16. mars 2018

Glassrekkverk uten stolper

Beregn Enkelt Pris og Bestill Direkte. Glassrekkverk med hvitlakkerte stolper. Hvitlakkert aluminiumsrekkverk med glass. Aluminumsrekkverk med sotet glass.


Aluminiumsrekkverk uten overligger med glass.

Rekkverk med glass og aluminiumsstolper. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge! Vi leverer førsteklasses glassrekkverk i flere typer, side og toppmonterte . Det er fullt mulig å sette opp glassrekkverk uten stolper og håndrekker.


Systemet POINT Fixation har innfesting i underkant av dekket som kan være bjelkelag eller betong. Her er du sikret panoramautsikt fra alle kanter. Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager.


Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt.

Minimalt med vedlikehold og maksimalt med utnyttelse av uteplassen. Gode priser og god kvalitet for levering til alle bolig og byggeprosjekter. Nyte utsikten gjennom glasset . Glassmester Reidar Hesler as hjelper deg med glass til terrassen eller glassrekkverk i trappeløpet. Ta kontakt med oss idag! Bolteinnfestet glassrekkverk uten håndløper.


Sereno AL aluminiumrekkverk er et glassrekkverk uten klemmefester med vakre linjer og fast løpemeterpris, dagers produksjon! I vår monteringsguide finner du eksakt målsatt plassering av glass og stolper. Ved valg av rekkverk uten håndløper kan glasset avsluttes i høyde med stolpene, eller over stolpene. SINTEF Byggforsk ser også rekkverk med glass som bærende element, hvor glasset står nede i f. Færre enn halvparten av disse produktene har bestått prøvingen i deres laboratorier. Glass Senja leveres med sikkert glass.


Det tilbys en rekke forskjellige systemer for forankring av glass som rekkverk eller som fyllingselement. Et glassrekkverk kan monteres både på toppen av dekket ( fig. 3) og i dekkeforkant (fig 4).


Perfekt blanding av eleganse, kvalitet og sikkerhet! Vi leverer og monterer stilfulle glassrekkverk både med og uten stolper , i mange forskjellige utførelser og prisklasser.

Stolpefritt Cristal Line. Panorama, frontmontert glassrekkverk uten stolper. Ingen stolper eller fester å se når du står på terrassen din. Alle glassene er forborret for punktfester og monteres i front på terrassen din.


Håndløper i vedlikeholdsfritt materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.