tirsdag 20. mars 2018

Geitanger bygg parkett

Tregulv handler ikke bare om naturlig sjarm. Det må også være slitesterkt og skal tåle viltre barn, kjæledyr, små uhell og festlige anledninger med høy stemning. Vi har den flotteste utstillingen og det største utvalget av gulv.


Klassisk fiskebensparkett var vanligere før, men ses stadig vekk i interiørmagasiner for tiden. Vi på Geiten følger selvsagt me og lag fiskebensparkett i butikken for lenge siden.

Det er ikke bare bare å legge, men du må gjerne stikke innom for en titt og tips! Rough panel fra Moelven på vegger og i tak! Mye struktur i panelene gir en røffere overflate enn de tradisjonelle furupanelene.


Vi ringer julen inn med tilbud på en ny favoritt - Kährs Eik Antium. Geitanger for en kikk og en . En vakker, lys parkett som gjør seg svært godt under juletreet. Denne måneden har vi Kährs Eik Antium på tilbud.

Et nytt gulv, som allerede har rukket å bli svært populært. Dette gir levende og unike gulvbord. Ikke bare for bare føtter. Et tregulv kan føles varmere enn laminat fordi treet isolerer bedre.


Går du barføtt på gulvet, . Du trenger ikke kunne noen ting. Men kjøp en ekstra pakke med gulv. Byggmester Andreas Nygaard humrer når han svarer på hvilke bakgrunnskunnskaper du må ha for å legge gulv.


Det er med andre ord enkelt å legge gulv og hvem som helst kan få det til, mener Nygaard. Enten du skal legge parkett , . Det blir nok litt laminat og litt parkett i nyehuset, så noen gode tips om hvor en får fatt på slikt hadde vært fint ;D PS! Minde Trelast har veldig . Parkett og tregulv - Forhandlere Bergen, inkl. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Mangler: parkett Solstrandvegen : Bygg.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Registrert i følgende . Bordet ble beholdt som det var. På den sorte veggen ved spiseplass ble det hengt opp sorte blomsterpotter med grønne planter i. Gulvspesialisten gulv, vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører.


Raskt, enkelt og billig. Med tregulv og parkett fra Byggmax . Opptil prosent kontantrabatt på ordinære. Rabatten gjelder på ordinær pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.