onsdag 21. mars 2018

Fliser mønster

Vårt Sortiment består av et stort utvalg håndlagde sementfliser i forskjellige mønstre og farger. Nå kan vi også tilby håndlagde glasserte terracottafliser ( Zellige) fra Fez i Marokko. Disse vakre flisene dyppes i emaljelakk som gir dem en blank men ujevn glassert overflate. Ingen av flisene blir helt like og skaper derfor et unikt . Ved valg av størrelse på flis , bør man ta hensyn til rommet man skal flislegge.


Et stort areal kan brytes opp ved å deles inn i soner, med fliser i ulike størrelser som legges i mønstre.

I et mindre rom vil man kunne skape illusjon av større areal ved bruk av noe mindre fliser i lysere toner, og ved å skape en helhet på gulvet. Hvordan blande ulike mønster , eller få til et mønster som er like fint år etter år? Les og lær hvilke erfaringer Bonytts interiørarkitekt har gjort seg.


Right Price Tiles har masse fliser som ser ut som treverk, de er perfekte for å skape en slik stil på et bad eller kjøkken! Det sorte, mørkest av alt, møter hvit, det lyseste av alt. I kombinasjon, er det gøy å leke seg med kontrastene.


Skape spennende mønstre. Du trenger heller ikke bytte ut flisene på hele badet. Hvis du synes rommet bare er litt kjedelig, men ikke trenger full oppussing, kan det være ren magi å bytte ut flisene på en vegg med noen effektfulle fliser i en kul farge eller mønster.

Under viser jeg deg tre, ulike retninger å gå hvis du vil forandre et alminnelig bad til et . Vi hadde lenge tenkt på å få montert fliser med mønster på veggen over kjøkkenbenken. Men det var ganske kostbart og krever en del arbeidsinnsats, så vi valgte å vente med det inntil videre. Historiske fliser i nydelig design. Flisene er vedlikeholdsfrie og trenger ikke behandling.


Mange spennende mønstre og kombinasjoner. Modellen har med dette utrykket aldri før. Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser , sementfliser eller marokkanske fliser.


Kanskje betongfliser eller dekorative . Hei, Jeg skal begynne å fliselegge baderomsgulvet mitt i neste uke med 25x25cm lyse fliser. Planen min var i utgangspunktet å legge flisene i et diagonalmønster da jeg synes dette ser pent ut. Under en kort postkasseprat med naboen så ble jeg fortalt at . Chevron- mønster er i skuddet. Når nordmenn skal pusse opp badet så har de i dag mer å velge mellom av flistyper enn noen gang tidligere.


De finnes i ett enormt utvalg av størrelser, formater, strukturer, farger og mønstre. Flisene fås i flere ulike kvaliteter og undersøker man pris og kvalitet så kan man se store forskjeller. Fortsatt finnes det en del rimelig . I dag finner du de karakteristiske, skrått avfasede kantene på fliser i mange forskjellige farger og formater.

Metrofliser - slik setter du dem opp! Den svarte utgaven av metroflisen gir et helt annerledes spill med lyset enn den hvite. Fargede fliser kan også legges inn som mønster i en annen . Lei av de stygge baderomsflisene? Er flisene hele og ellers pene, og er det ikke fukt eller problemer bak dem, er det ingen grunn til å gå løs på dem med hammer og meisel. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis -kjede.


Dette fikser du enkelt selv . Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Klikk for fabrikkens brosjyre for Artworks veggfliser. Se også fabrikkens nye Odyssey gulvflis katalog som er en del av Viktorianske gulv fliser.


Ved legging av store fliser anbefales ikke halvforband som leggemønster. Store kvadratiske fliser bør ikke legges forskjøvet i det . Souk fører marokkanske fliser design fliser , sementfliser, historiske fliser , betongpuss og naturpuss til vegg, gulv og benkeplater, tadelakt, naturmaling og håndlagede møbler. I tillegg må gulvfliser være mer hardføre og tåle tramping og slitasje, for eksempel i vaskerom og entré.


Har flisene en praktisk funksjon, for eksempel i dusjen, eller er de bare til dekorasjon? Dekorasjonsfliser kan gjerne være mindre og kanskje ha spennende mønster og farger. Skal du ha fliser til bruk utendørs, er de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.