fredag 23. mars 2018

Fliser med trestruktur

Hentet inspirasjon fra de fineste tresorter i forskjellige verdensdeler. Meget høy kvalitet kombinert med ett utrolig design og likhet. Hva med fliser som ser ut som treparkett?

Fliser med trestruktur eller som metallgulv er både slitesterkt og trendy. Sammenlign tilbud på Fliser trestruktur i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp . Overflaten er slett, halvmatt med en imitasjon av trestruktur i mørke . Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom.

Vence Grey Mate er en moderne gulvflis i 30x60. Overflaten er slett, halvmatt med en imitasjon av trestruktur i skimrende lyse gråtoner på en offwhite flate. Casa Pietra Mediterrenea Grigio er eksklusive italienske fliser som finnes i flere farger og. Country Life fliser med trestruktur som nå lagerføres i flere farger. Nå kan du få fliser som ser ut som ekte tre.


Kan brukes på ba gang/entre, stue, ute og inne. Fliser er idag også veldig populært når vi snakker om gulvbelegg og. Med mindre du velger naturstein krever ikke fliser noen form for vedlikehol bortsett fra . Speil 70xmed TECTON 1lampe xog skap 25x18x52x2.

Modena Fliser har sammen med vår italienske leverandør utviklet serien MODENA. Modena Design Høyskap Smoke trestruktur 35X37X1cm kr 99-. Her er et baderomsmøbel fra Bisazza i Art Deco stil, kobberør og vask i fassetert, rettlinjet . Det er fullt mulig å ha tre på badet, når du kan få fliser med trestruktur, her er noen inspirerende bilder av 20trenden. Morkafura Furene Industriområde, 61Volda (Møre Og Romsdal). Her er siste flisenytt, samt gode råd for valg og legging av fliser.


Til venstre: Gulvflisen Metalwood Bronzo 30xmed trestruktur, kr 2pr. Eg har til salgs esker (m2) av trestruktur, veldig fine, fliser. Selges samlet esker for 20NOK #blåmandag. Fliser med trestruktur eller som metallgulv er slitesterkt og trendy. Title: Modena høstkampanje - 201 Author: Modena Fliser, Name:.


Modena Design hvit matt lakk/trestruktur Baderomsmøbel. Jondal Mur og Flis AS utfører alt arbeid innen mur og flis. Kjempefin trapp, og fliser med trestruktur. Casa Pietra Mediterrenea Grigio er eksklusive italienske fliser som . Latest Instagram pictures and videos tagged with #trestruktur. Har vurdert å legge fliser men går bort fra det.


Nå kan man få keramiske fliser med trestruktur! Heksagonmønstrede fliser er igjen populært. Fliser med trestruktur er blitt populært, og er like praktisk som det er trendy.


Fliser med trestruktur er den perfekte løsning for de som ønsker treverk på badet, men vil unngå oljing og vedlikehold!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.