mandag 19. mars 2018

Fliser lite bad

Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende. Men det er ifølge eksperten helt feil tankegang. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt. Sats heller på innredning og fliser i lyse toner enn i mørke hvis du vil skape en . Ved renovering av eldre villaer og leiligheter et lite bad ofte en vanlig årsak til hodebry, kanskje i form av et gjestetoalett. Her i Norge kan et lite bad være på 2-kvm (sånn som mitt).

Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre. Her er tipsene til deg som skal pusse opp badet. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Det går mest i vanlige homogene rettskårne fliser, da disse krever lite fug.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom. Vence Light Beige Polished er en moderne gulvflis i … kr 189 .

Selv om badet er lite er det fortsatt mulig å få plass til et badekar. Hvitt forstørrer og enkle hvite fliser er alltid et godt valg på små bad. En fordel med å bruke store fliser i et lite rom er at det kan få rommet til å virke større, sier Nesje. Her gir vi deg råd om hva du skal se etter når du velger fliser.


I andre tørre områder holder det med A, . Dette skapet fra Linn bad er bare cm dypt, og tar liten plass. Små bad kan gjerne ha diagonalliggende fliser, gjerne samme størrelse og . Det er mange valg som skal tas når badet skal få ny drakt. Her investerer vi mye penger, og vi bør forsikre oss om at valgene vi tar er de rette for . Det kan være kostbart å pusse opp badet, og når du først bestemmer. På et lite gjestetoalett har jeg gjerne brukt mønstrete fliser på gulvet. På gulvet har jeg italienske fliser i x 15.


Kobinasjonen mellom disse gir meg et bad som virker . Vi skal pusse opp et lite bad uten naturlig lys. I forhold til romfølelse, er det da lurt at velge små/store/kvadratiske osv, fliser? Kombiner for eksempel lyse fliser med en innredning i mørkere farge. Men unngå å miks for mange kontraster, det kan fort bli rotete på et lite bad.


Små fliser til lite bad og store fliser til stort ba eller motsatt? Mosaikkfliser er pga størrelsen lett å montere på krumme overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.