onsdag 21. mars 2018

Bredsparkel

Skal du bredsparkle før du maler eller tapetserer? Comensals bredsparkel er produsert i rustfritt stål og har en aluminiumsprofil som gir en komfortabel vinkel . Stålsparkel brukes når du skal rive bort gammel tapet eller som hjelpemiddel ved sparklingen.

Bredsparkler med blad i rustfritt stål for sparkelarbeid på større flater. Best resultat oppnås ved å legge på sparkelmasse diagonalt over fugen og deretter trekke . Best resultat oppnås ved å legge på sparkelmasse diagonalt over fugen, . Bredsparkel m/blad i rustfritt stål og unikt tommelgrep som minker belastningen i hånden. Bredsparkel Jordan er en Sparkelspade med rustfritt stål og 2-komponent skaft, Paletgrep gjør den letter å holde, og hull til tommelfinger gir bedre kontroll. Produktguide Tilbake til forrige oversikt.


Jordan AS bredsparkel m/blad i rustfritt stål og unikt tommelgrep som minker belastningen i hånden. Bredsparkel - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kjøp JORDAN BREDSPARKEL 2MM online hos BAUHAUS.


Jordan bredsparkel 2mm Jordan bredsparkel med blad i rustfritt stål for sparkelarbeid på . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. To start page for Nasjonal digital læringsarena. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp jordan bredsparkel billig i nettbutikkene. Forhøyningen i håndtaket og det praktiske fingerhullet gjør at man får et optimalt grep med variasjonsmuligheter, noe som er viktig når man sparkler over lang tid . Slipepapir, Maskeringstape, Bakelittsparkel. Bredsparkel, Lettsparkel, Listverksmaling. Du trenger bredsparkler i forskjellige størrelser, en tang, en kniv, stålskrape, slipeverktøy med sandpapir.


Bruk en go ikke for bred sparkel til det første laget. I første omgang er det viktig at sparkelmassen trykkes godt inn mellom platene. Jordan Bredsparkel er en sparkelspade med blad i rustfritt stål og et meget godt tommelgrep. I skaftet er det hull til tommelfinger og det sørger for bedre kontroll . BREDSPARKLING: Ved bredsparkling bruker man en bred stålsparkel for påføring av sparkelmssen.


Det samme verktøyet brukes til å glatte ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.