fredag 2. mars 2018

Beste gulvmaling

Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling. Da er epoksy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoksy.


De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg.

Sveriges ledende forskningsinstitutt SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) har testet . Brukte to strøk trestjerners gulvmaling til selve trappetrinnene, ettersom denne lukter mindre. Lady Supreme finish til resten. Vi gjorde den store feilen at vi malte trappetrinnene svarte og resten hvitt.


Et salig pirk å få overgangene fine og jeg har fikset på dette x-antall ganger. Det tok også mye lenger tid enn . Rens med TreStjerner Gulvrens.

Tidligere malte og lakkerte flater mattslipes. Ubehandlet og nedslipt treverk påføres strøk Trestjerner Sperregrunning. Vannbasert gulvmaling er like bra som oljebasert.


Slitestyrke , fargeholdbarhet er topp. Tørker raskere og har mindre lukt. Negativt kan tørketid være, dvs litt dårligere flyt. Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Bruk kun gulvmaling på gulvet. Gulvet utsettes for en annen type slitasje enn vegger og tak, og en bør bruke en maling som tåler å bli tråkket og sølt på uten å ta skade. Når gulvet er klart for maling bør du begynne med å male langs vegg og lister med en flat pensel. Resten tar du med en rulle på forlengerskaft.


To strøk gir som regel det beste sluttresultatet, sier Sørli. Uansett gulvtype, er grundig rens og å følge anvisningene viktig. Ifølge Hvinden er det mye lettere enn mange tror å male gulvet selv. Gulvmaling bør legges med minst fyldige strøk.


Denne friske oppmuntringen kommer fra malingsprodusenten Nordsjö, som nettopp har kommet med en ny gulvmaling : Nordsjö Robust Diamond Floor, en skikkelig robust maling med høy slitestyrke og som er ekstra flekk- og ripebestandig.

Malermester og salgssjef Enrico Bastiani snakker varmt om . Det er snakk om ubehandlet tregulv. For det første: Er det noe jeg må gjøre annet enn å male? Ja, til gulv bør du alltid benytte gulvmaling. Fordi gulvet utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak, har en maling beregnet for gulv helt.


Skal du arrangere babyshower eller kommer du som gjest? Her er de søteste gavene, den fineste pynten og de beste tipsene til festen. Beskrivelse og egenskaper. Hele Norges nettbutikk for maling.


Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. TRESTJERNER GULVMALING 3L. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og.


Underlag og forbehandling. Ingen maling kan kompensere for et dårlig underlag eller for dårlig forarbeide. Gulvoverflaten må alltid være ren og fast før du begynner å male.


Ny betong har en overflate med sementhud med dårlig holdfasthet. Dette laget må du fjerne først, for eksempel ved . Epoxy gulvmaling Sikafloor 2egner seg godt på gulv med normal til middels tung belastning, f. Mangler: beste Nordsjø pro epoxi gulv lys grå 7l - MegaFlis. Egnet for gulv utsatt for mekanisk og kjemisk påkjennin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.