torsdag 1. mars 2018

Bergen flis

Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over. Bergen - Oslo - Trondheim - Hamar - Tromsø. Kontaktinformasjon for Bergen Flis AS Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi er en flislegger i Bergen som årlig flislegger over 1bad. FagFlis er en kjede som importerer keramiske fliser fra noen av de mest anerkjente produsenter i Europa, bl. Italia, Portugal, Spania, Tyrkia og Tyskland.


I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du.

Velkommen til Flisekompaniet i Bergen hvor du finner løsninger du har lyst på! Forhandler fliser til terrasse, gang, baderom, kjøkken, svømmebasseng etc. Et rikt utvalg i baderomsmøbler fra Noken, Spania og . Velkommen til Modena Fliser Bergen i Åsane. Modena Fliser avd Bergen ble etablert i 19og er blitt et av vestlandets, og landets største senter innen fliser og . Norfloor Bergen er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Bergen.


Souk fører marokkanske fliser (design fliser, sementfliser, historiske fliser), betongpuss og naturpuss til vegg, gulv og benkeplater, tadelakt, naturmaling og . Flis og Gulv AS er en total leverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør. Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og .

Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Finn ut driftstimer Bergersen Flis, Bergen, 50Storetveitveien 8, BERGERSEN FLIS Bergen. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Har du ventet lenge med å pusse opp det gamle badet ditt? Flis For Folk har utvalget, kvaliteten og prisene du ser etter. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg. Etterspørselen etter fliser av høy kvalitet økte, og dermed ble sortimentet . Mur og Flisservice AS i Bergen utfører alle tjenester innen muring. Bergersenflis Bergen, Storetveitveien 50Bergen, T: 55280100.


StorBergen Mur og Flis AS er allsidig flis- og murerfirma som utfører oppdrag i Bergen og omegn. Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Vi er bedrift med solid kompetanse og lang erfaring i bransjen.


Velkommen til Flis Mur Murmesterforretning AS. Flis Mur as har i de siste årene spesialisert oss på og flislegging av baderom etc, og våres referanser her . Regnskapstall for BERGEN FLIS AS(887276102) på EBedrift. Bergen Flis AS Avd Førde i Førde, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og . Bergen Flis in Bergen, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Bergen and .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.