torsdag 22. mars 2018

Askebeger for utendørs bruk

Hos oss finner du alt fra en gulvaskebeger og vegghengte askebegre, til askebeger i rustfritt stål for utendørs bruk. Alltid fri frakt og års garanti. Vi har et stort utvalg av askebegre til både utendørs og innendørs bruk.


Vi har store og små, vegghengte, frittstående og askebeger til bord. Rundt askebeger for utendørs bruk.

Stor åpning med gnistslukker og stålbøtte i bunnen der sneipene samles, som gjør den lett å tømme og rengjøre. Askebeger i børstet stål for utendørs bruk. Innstøpte festehull kan brukes for å låse fast . Det er nær på en million som røyker i Norge. Behovet for utendørs askebeger er derfor stort. Utendørs askebeger i rustfritt stål.


Enkelt å feste på vegg, enkelt å tømme. Atlas mobil beholder på 1l brukes både innendørs og utendørs , først og .

Vi har askebeger og askebeholder til ute, inne og til montering på vegg. Trykkaskebeger 3x1cm. Bruk stigende rekkefølge.


Leveres i stål med innvendig sekkeholder og låsbart . Avfallsbeholder med askebeger , utført i sterk galvanisert og pulverlakkert stål. Toppen er utført i børstet stål. Galvanisert indre beholder. Produktinformasjon: Stor og frittstående for utendørs bruk med forbehandling.


Har malt en del askebeger av terracottapotter, men jeg har ennå ikke malt noen til meg selv. Modellen leveres med rist, stumpekule og hull i sarg for . Vi fører askebeger til utendørs bruk. Flere løsninger, både frittstående , vegghengte og integrert i avfallsbeholdere.


Her viser vi et begrenset utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.