fredag 2. februar 2018

Slangepumpe

Bredel slangepumpe gir en konstant væskestrøm selv om inn- og utløpsforholdene varierer. Små, kompakte og plasseringsvennlige slangepumper med kapasitet fra 0til. Slangepumpe til industriellt bruk med kapasitet fra ml/min til l/min .

Virkningsmåte: En slangepumpe er attraktiv pga. Nøyaktig konstruerte ulike typer av elastomer av termoplast er plassert . Rotho slangepumper produseres av Ragazzini i Nord-Italia. Ragazzini har over års erfaring med produksjon av pumper, og har hele veien fokusert på .

Vi har et bredt udvalg af slangepumper til laboratorier og industri. Konstruksjonen med ruller, istedenfor glidesko, gjør det mulig for Tapflo PTL1å levere hele L/ omdreining, uten bruk av . Samtidig er vi de eneste der leverer slangepumper udført i rustfri stål. Slangepumper til laboratorier og industri af høj kvalitet. Diatom A/S tilbyder et bredt sortiment af slangepumper (peristaltiske pumper) og tilbehør, herunder .

Slangepumper - En slangepumpe har et meget bredt anvendelsesområde, dog med de begrænsninger som slangernes materiale giver. Riktignok er produksjonskostnadene og innkjøpskostnadene litt høyere enn for konvensjonelle slangepumper, men det sparer du fort inn i reduserte kostnader . Slangepumper, Wilden Abaque Slangepumpe, Slangepumper til særlig krævende opgaver. Albin Pump AB er et privat ejet firma, grundlagt i 1928.


Albin pump producerer og leverer tætningsløse pumper, med produktion . Slangepumper er en af de mest alsidige pumpetyper der anvendes i industrien og i laboratorier, uanset om det drejer sig om dosering af sæbe, kemikalier eller . Klikk her for å se vårt utvalg innenfor slangepumper. Modell: LP-BT100-1F Produsent: LongerPump. Pumpehoder til LP-BT100-1F er LP-YZ1515x, LP-YZ2515x, . Det lavetrykket slangepumpe S10-er preget av g enaues dispensering, steril, lekkasjefri pumping, enkel betjening, enkel tilpasning til ulike oppgaver, unik .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.