torsdag 22. februar 2018

Parkett skøyen

Din totalleverandør av parkett og gulvløsninger. Vi hjelper deg med alt fra valg av parkett i forskjellig treslag og farger. BufretSkógr har showroom i Drammensveien 13 midt i designdistriktet på Skøyen.

Det er gode parkeringsmuligheter i området, og vi ønsker alle velkommen til en . BufretLignendeHos oss finner du trendy og solide gulv i parkett og korkvinyl som passer din stil. Norge › Østlandet › OsloBufretParkett - parkett, gulv, dører, maling, gulvbelegg, vinduer, ba listverk, laminatgulv,. Ditt søk i Skøyen ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Gulvspesialisten 1 gulv, når kvalitet gjelder og utseende teller.


Parkett gulv studio AS fra Skøyen, Oslo. I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D. Velkommen til Flisekompaniet på Skøyen hvor du finner løsninger du har lyst på! Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv.


Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Vi er stolt leverandør av parkettgulv til Qsom er Filadelfia-menighetens nye og moderne hovedkvarter i Kristiansand. Her har vi utstilt over 1typer av våre unike heltre- og parkettgulv. Sammen med Holedesign, har vi et showroom på Skøyen . Naturoljet eikegulv er en tidløs klassiker som aldri går av moten.


Den kombineres bra med tradisjonell arkitektur så vell som moderne. Leverandør av parkett, laminat, tilbehør og garderober. AS Sentralbord Parkettstudio fra Skøyen, Oslo. Hos oss finner du trendy og solide gulv i parkett og . SKØYEN TERRASSE, Lys og moderne 4-roms - Lekkert bad og dusjbad - Pent kjk.


SKØYEN TERRASSE - Romslig 2-roms m/trappefri adk - v/vendt terrasse på kvm - Garasjeplass - Rett v/den Engelske park. Vegg: Malt Stue: Lekker stue med gasspeis og utgang til terrasse. Er du på utkikk etter nytt gulv anbefales du å ta turen innom Gulvspesialisten på Skøyen.


Med et bredt utvalg parkett, tepper, flis, kork og laminat kan de tilby alt . Balkong/Terrasse, Peis/Ildste Parkett, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV,. Det er gangavstand og bilfri vei til Skøyen barneskole og SFO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.