fredag 2. februar 2018

Mørke tregulv

Sett et elegant, eksklusivt og lunt preg på interiøret med mørke gulv. Hvite gulv har kommet for fullt. De hvite gulvene får du i tresortene ask eller eik, og gir et stilrent og eksklusivt inntrykk både inntil hvite fargetoner og mørkere.


For noen er det å velge en mørk parkett kanskje et dramatisk valg, men det er ingen tvil om at mørke parkettgulv er svært elegante, tidløse og allsidige da de . Svart er også en nøytral farge som lett kan klombineres med andre farger.

Personlig foretrekker jeg mørke gulv , det gir meg en følelse at både . Et mørkt tregulv kan bidra til å trekke inn det som er utenfor. Det vil fremheve resten av interiøret på en interessant måte. I varme land er det vanlig med mørke gulv , og det blir stadig mer populært også her oppe i nord. Skjeggedal forteller at det selges mye gulv i varianter av gråhvit, hvit og naturlig.


Mørke gulv kan være lekre. Der er utvalget veldig stort, både i tresort, struktur, . Med en mørkere parkett på gulvet kan du sette et elegant og eksklusivt preg på interiøret.

I mange år har nøytralt gulv, hvite vegger og minimalistisk stil regjert. Leser begge deler på nettet, men hva er det egentlig som gjør et rom større…. Jeg har stue og kjøkken i åpen . Fargene varierer mellom mørk , halvmørk og lys. Men husk at støv og skitt synes ekstra godt på ensfargede mørke og lyse gulv.


Matte overflater i duse farger med mønster avslører ikke så lett at . Se den vakre hytta og få tips til . Det tar tid å olje et gulv , men vanskelig er det heldigvis ikke. Du får kjøpt treolje i både lyse, naturlige og mørke farger. Etter flere tiår med stav eikeparkett eller mørke tregulv som merbau eller dampet bøk har pendelen svingt over mot lysere gulv.


Se eksempler på malte tregulv og bli inspirert. Flotte klassisle eikegulv med myke tverrligende striper som gir gulvet et unikt spill i treverket. SafarI cream og mørke brunt tregulv.


Tenk også størrelse på rommet: Små rom virker større med et lysere gulv. Dette produktet er egnet for . Se anmeldelser av Flotte Gulv, Interiør og oppussing.

Når du skal legge nytt gulv har du mange valgmuligheter når det gjelder materialer,. De siste ti årene har vært preget av nøytrale gulv , hvite vegger og minimalistisk innredning. Nå preges derimot trendbildet av mørkt treverk, struktur og møn.


Men nå ser ekspertene en endring, og flere ønsker seg mørke gulv i boligen. Vi kommer nok til å gå for mørkt gulv , men da en matt variant (Selges på Obs bygg: Karbonisert eik, matt, børstet) Ganske billig, og veldig fin . Akkurat nå ser vi at lyse tregulv er mest populært, selv om mørkere tregulv også er på fremmarsj. Det har lenge vært vanlig med lakkerte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.