mandag 26. februar 2018

Lysåpning skyvedør

Skyvedører gir deg plass! Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen bir resultatet en veldig elegant og . Spar plass med skyvedører ! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass.

En hengslet dør opptar ca. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører , hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. Er på leiting etter en enkel men så stor som mulig skyvedør. Har sett på Pocket og voss møbel og trevareverkstad.


Begge to ser ut som kan ha karm for opptil 120cm dører. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Se vårt utvalg av vinduer og dører.

Når du skal oppgi målene, så er det lysåpningen som er riktig mål. Lysåpning er de innvendige målene der garderoben skal stå. Fabrikken regner selv ut overlapp på skyvedørene , og trekker fra på høyden for å få plass til hjul og skinner. Målene skal ikke tas inne ved bakveggen, men der hvor skyvedørene skal stå.


Moderne design, enkel montering for vegg og tak. Fleksibelt og mange spennende varianter i åpent eller lukket system. Deretter trekker vi fra mm. Stuevindu 1x 1(BxH) demonteres. Huseier demonterer innvendige veggpl.


Oppdag KONEs automatiske skyvedører - kompakte, slitesterke, energieffektive og perfekte for en rekke forskjellige bygningstyper. Med skyvedører kan man forsterke rommets utforming og tilføre visuell ro i rommet. La garderobe- oppbevaringen bli en del interiørbildet.


Nyt den gode følelsen av å ha alt på plass, pent og ryddig. Større lysåpning – Ved å montere tresporsskinner får man større åpning til skapet og dermed bedre oversikt over innhold. U- profiler , vannstoppelist, hjørne list.


Glassmål Høyde = Total høyde dusj – mm – mm.

Måltabeller for Innerdører. I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Skal du skifte innerdører?


Det er som oftest gjort på få timer å skifte dører i et hus. Hvis hengslene du har fra før er av type snap-in, kan du la karm og listverk være urørt. Forutsetningen er at dørbladet har standard . Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes. De fleste av Doorias innerdører kan leveres i skyvedørsutførelse, både som enkeltdører og pardører.


En innfelt skyvedør er helt skjult i åpen stilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.