mandag 26. februar 2018

Hvordan lage vinkjeller

Prisen på en vinkjeller varierer veldig. En vinkjeller bygges svært sjelden opp ved at noen plutselig bestemmer seg for å kjøpe inn et stort antall vin. Som regel begynner det i det små og baler på seg underveis.


En slik kjeller vil gjerne inneholde en sjarmerende stor mengde med kjente og ukjente merker. Men det vil også være få viner av hver .

Drømmer du om egen vinkjeller ? Her er viner du kan begynne med. I et lager fra 1flasker og oppover kan vi kalkulere med kroner for hver flaske som skal lagres, sier han, og trekker frem vinkjølerapparet som den viktigste innretningen. Den holder ikke bare temperaturen på riktig nivå, men sørger for at luftfuktigheten blir resirkulert.


Et vanlig kjøleanlegg vil derimot tørre . Tegninger ble laget med programvaren Autocad. Målene måtte være nøyaktige.

Også alt snekkerarbeidet har Steinar Hensmo gjort selv. Benker og hyller er laget av eikeplank fra OBS. Vinreolene reiste paret til Danmark for å få. Etter godkjennelse, evt.


Vår Prosjektleder vil . Du trenger ingen kjeller for å lage en proff vinkjeller. Vi er heldige i Norge der klimaet er gunstig for vinlagring. Det er ikke tvingende nødvendig med dyre investeringer for å ha mulighet til å lagre dine utvalgte viner. Jeg har riktignok aldri fått. Men i motsetning til Olav så har jeg tatt tak i problemet, brukt masse tid og energi på det, og jeg har lært meg å lage mat.


Ser at du har kanskje stk hyller à enkelflakser i høyden, har du tenkt hvordan dette blir ang vekt? Hva vil jeg ha i vinsamlingen min? La meg konstatere først som sist.


Det er de færreste amatører som klarer å tjene penger på å samle på dyre viner. Det jeg er ute etter, er hvordan du kan bygge . Ellen og Bjørn Deverill-Mathisen setter begge pris på god mat og vin.

Da de i fjor vår startet renoveringen av sin enebolig på Rykkinn, var vinkjelleren en av mulighetene de realiserte. Vi har kjøpt nytt hus, og endelig begynt å komme på plass. Så da er det på tide med et lite prosjekt. Opprinnelig hadde vi satt av en del av kjelleren til vinkjeller som var på ca kvm.


Men nå har jeg gått bort fra dette, og kommer til å lage mer ett vinskap enn vinkjeller. Dvs, bygge inn skapet i en eksisterende . Hvordan lage det perfekte kjølerom! Mange vinelskere drøm om å bygge sin egen vinkjeller til å lagre vin og beskytte den fra dårlige forhold. Hvis det er for varmt eller for kaldt, kan du vin miste sine eiendommer. Noen vinkjellere kan være svært forseggjort, eller du kan holde design enkel og fokus på å bygge en funksjonell vinkjeller.


Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. Ekteparet begynte å undersøke mulighetene for å lage en vinkjeller. Vinskap og dyre, spesialdesignede løsninger ble vurdert, før de landet på en mye rimeligere løsning: Terrasseheller fra et hagesenter på gulvet, rimelige, ubehandlede furuhyller med åpning for flaskehalser, funnet på nett, som de beiset . Sjeldne viner, Store flasker, temabasert vinkjeller ? Ingen problem, det ordner vi! Vi etablerer først en forståelse for hva du som kunde ønsker å opparbeide deg før vi går videre og utarbeider en liten oversikt på hvordan du ønsker vinrommet skal se ut med innhold.


Når det blir godkjent starter vi arbeidet innenfor de . Det er viktige elementer å huske på når du bygger vinkjeller, enten du har et stort. Billige vinskap med kompressor kan ofte lage mye lyd og vibrasjon, som ikke er. Det finnes i dag nærmere 70produkter på salg over Vinmonopolets disker. De fleste av disse er viner, . Carlo Garn installerer tilpassede vinkjellere løsninger og vinrom i alle typer miljø, tilpasse eksisterende områder til state-of-the art vinkjellere, eller lage super eksterne kjellere.


Ny løsninger, tilpasse eksisterende vinkjeller eller lager super esklusive vinkjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.