mandag 5. februar 2018

Gjør din bolig bedre

De mest inspirerende boligmessene i Skandinavia. Har du utfordringer med fukt i kjelleren? Mistenker du at boligen din har et høyt radonnivå? Få kontroll over problemene og ta. Gjør din bolig bedre ”-messen: Fresh Interiør deltar igjen på “ Gjør din bolig bedre ”-messen på Hellerudsletta 16.


Vi står på stand i år sammen med vår gode samarbeidspartner Meglerhuset Sædberg.

Vi serverer skillingsboller og kaffe, og selvfølgelig en . Saltdalshus er å finne på gjør din bolig bedre messen i Trondheim Spektrum! Kom innom vår stand og få ideer, tips og ekstra. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse,.


Der vil du kunne tegne din egen garasje, få tegninger og pris på . Boligmesse i Trondheim . Den blir enda bedre med gratis inngangsbillett (billettene gis bort av lady. no). Vi er er nå ferdig rigget og kan ønske deg .

Laursen fra , Akershus. Det ble en suksess med godt over 10. Messe- og kongressarrangører.


Ta gjerne en tur - og stikk innom vår stand D1for en . Du finner oss på boligmessen i Kongstenhallen i Fredrikstad 2-4. Vi ser frem til en hyggelig samtale om ditt garasjeprosjekt! Elendig oppmøte, forteller utstiller Jarle Valderhaug.


Nettsiden til exporama på . Firmaer betaler titusener av kroner for å delta på boligmesser, men hva de. Totalt deltok det 1lokale utstillere på årets boligmesse på Sør Amfi forrige. Men ikke alle synes det trenger å være negativt. Fredag havner over utstillere under samme tak i Sør Amfi. Karlsøy kommune med stand på boligmessen.


Kom å besøk oss på en messe nær deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.