fredag 2. februar 2018

Flislegging av pipe

Kan man flislegge en murpipe når man har ettermontert en stålpipe innvendig? Vi har en gammel pipe som skal renoveres ved at vi blant annet monterer inn en ny stålpipe inne i den gamle. Jeg har en innvendig pipe som har synlige sider.


Flislegging av pipe

Slik jeg har regnet på det, så skal det bli ca høyder med flis på hver side. Pipen er i dag malt og den . Den er malt og ser vel pusset ut. Den buler noe ut der det gamle hullet er muret igjen. Hva legger du i pusset? Hvor fint skal det være?


Kanskje jeg skal få en murer til å komme og se på før jeg gjør noe, eventuelt en flislegger. Klikk for å gå tilbake til toppen. Spesialisten AS får du utført flisearbeid til høy kvalitet.


Flislegging av pipe

Vi har dyktige fagfolk som utfører sitt arbeid med stor yrkesstolthet enten det er oppussing, rehabilitering eller et nytt prosjekt. Enkel metode for flislegging på vegg. Har du flislagt en del før, kan du bruke denne metoden. Murmester Moen utenfor Trondheim tilbyr murarbeid som muring av peis og pipe , samt Skifer-legging og flislegging.


Oppretting av kjøkkenbenker, gulv og bad. Det dreier seg om en Bilbao fra Nordpeis. I den forbindelse trenger jeg å få montert brannmurs plater (eller lignende, forslag mottas) samt flislegging av pipe , brannmur og noe vegg. Våre sertifiserte varmemontører står for en forskriftsbestemt monteringen av deres ildsted.


Fliseksperten AS fra , Møre og Romsdal. Vi monterer pipe , brannmur eller evt står for pipe rehabilitering. Vi utfører alle typer flislegging som f. Våre montører har mange års erfaring og . Murerfirma ved Hamar som jobber med muring, flislegging , bygging av peis, grunnmur, rehabilitering av pipe , støping av betonggulv, vegger og søyler.


Nissedal utvidar stadig med fleire hyttefelt, bustadtomter og er aktive i næringsutvikling. Kilometerlange sandstrender, landskjende jettegryter, og store område med svaberg både ved innsjøen Nisser og oppe på fjellet, gjer at Nissedal byr på heilt spesielle . Flislegging bør utføres på en fagmessig måte. Vi har lang erfaring og er totalentreprenør av murhus samt både små og store jobber innenfor mur og flislegging. Hus fra Håndverksmur Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima? Vi samarbeider med FagFlis, dette gir mulighet for gode priser på fliser gjennom oss.


Flislegging av pipe

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.