tirsdag 6. februar 2018

Billig steamdusj

Billige boblebad og steamdusjer er det jo å få. Konkurrentene lokker med lave priser, men det viser seg at det blir dobbelt så dyrt med tilbehør som f. Vær rask ute og få med de fineste julegavene til billige priser!

Salget gjelder så langt lageret rekker, begrenset . Det er fortsatt mulig å kjøpe billige steamdusjer som ikke er godkjent i Norge. Det var en periode mye snakk om kinaproduserte, billige steamdusjer. Er de ikke brannfarlige, så ryker kanskje en del som .

CRYSTAL STEAMDUSJ/BOBLEBAD GL-15B/W/G SPAR 10lapper på utstillingsmodell. Selger våres Steamdusj/boblebad med radio og diverse! Litt usikker på hvilket merke det er eller hvor den er kjøpt, men den ligner på denne . Steamdusj med massasje SH10100×100×2cm.


Steamdusj med massasje SH10120×120×2cm. Billige og brannfarlige boblekar importeres til Norge. Stadig flere nordmenn ønsker seg steamdusj eller boblebad.

Det jeg har sett mest på er kombinert steamdusj/boblebad. Dusjkabinett, dusj og dusjhjørne fra kvalitets leverandører. Vi har nå 5Steamdusj med boblebad fra Finn.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Liste på alt billig steamdusj bilder Fra Gadyet. Dusjhjørnet AS tilbyr flotte løsninger innen dusjer, dusjhjørner, spabad og badekar.


Besøk vår butikk på Lade i Trondheim eller ta en tur innom vår nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.