tirsdag 6. februar 2018

Belysning hus

Få råd og tips om belysning av hus her. Masse informasjon basert på erfaring fra lyssetting av et hundretalls boliger. Det er store forskjeller på hvilket lys du trenger i stua og på.


Men du trenger likevel ikke kaste bort lys og energi. FOTO: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix LYSDESIGN: Geirr Sletbaks hus har nøye gjennomtenkt belysning både inn- og utvendig, huset er .

En diskret, lyssterk og funksjonell vegglampe kan bade veggene på huset i lys eller brukes til å lage spennende lyseffekter på utsiden av huset. Når det kommer til utebelysning er det viktig at du ikke velger belysning som er for skarp. Du kan bruke utebelysning til å lyse opp vei og sti rundt huset ditt. Belysning av hus og hage kan være vanskelig. Her er ekspertenes beste tips til hvordan du får det beste ut av utebelysningen din.


Har akkurat signert papirer for det nye huset jeg skal bygge. Har ikke kommet til det elektriske annlegget enda.

Dere som har erfaring kan . Da familien skulle bygge huset på utsiktstomten ville de ha store. De fire Mhy- lampene fra Muuto gir god belysning ned på benken og over . Utendørs belysning gjør at høsten og vinteren ikke trenger å være mørk. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20-åring. Er du 6 er lysbehovet seksdoblet.


Ekspertens tips til bedre belysning. Helt til slutt har hun et råd til de som skal bygge hus eller pusse helt opp. Leter du også etter riktig LED utebelysning? Du finner både utelamper og utendørsbelysning hos Lampegiganten.


Vi har flotte hagelamper og hagebelysning. Fremkomsten til huset blir bedre opplyst, og det blir triveligere både for deg og dine . CURV er en dekorativ vegglampe i aluminium med en varm sølvfarge. Denne LED vegglampen gir indirekte, varmhvitt atmosfærelys. Med 10W transformator .

Vi fører utelamper fra en rekke ulike . God utendørs belysning er derfor viktig. For økt trivsel velger også mange å belyse utearealene rundt huset , noe som bidrar til at de opplyste rommene inne i. Spotlys til fest, dempet belysning til en romantisk aften, slik at stearinlysene på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.