torsdag 11. januar 2018

Sykkelparkering i to høyder

Systemet fra Holland har mottatt attesten FietsParKeur certificate. Mangler du plass til syklene, og har ledig plass i garasjen eller ønsker å utnytte utearealet bedre? Laveste høyde over stativet er ca. Ved å disponere en bilparkeringsplass ( bredde m) til sykkelparkering med Enhøy kan det gis plass til sykkelplasser. SYKKELPARKERING FOR TRYGGHET OG TRIVSEL.


Beskrivelse: ORION-etasjer sykkelparkering - System :4R.

Det øverste nivået er konstruert som et utvidet føringsskinne-system med senkemekanisme og håndtak. Sykkelparkering i to etasjer. På begge nivåer er syklene . Mangler: høyder ES 2-etasjes sykkelstativ - Euroskilt euroskilt. Bufret Lignende etasjes sykkelstativ for sykler.


Materiale: Galvanisert stål. Dokumentasjon Tegning . Sammen med et godt utbygget gang- og sykkelvegnett vil sykkelparkering kunne.

Krav til utbygger om sykkelparkering ved bruk av plan- og bygningslovens. BMV sykkelparkering lar brukeren feste sykkelen i kroker som er festet i skinne for. Krokene for syklene henger i to høyder for bedre utnyttelse av plass.


Optimalisert sykkelparkering. Ulike høyder og plasseringsretninger for økt bekvemmelighet. Standard Sheffield sykkelstativ er designet for å være 800mm over bakkenivå. Plasseffektive sykkelstativ i ulike utførelser, i enkel og dobbel høyde.


For utendørs og innendørs bruk. Parkeringsselskapet har meget god kapasitet for sykkelparkering i parkeringshusene. Her er det et publikumsvennlig sykkelstativ i to høyder.


Det har plass til 1sykler plassert i to høyder. Fakta om sykkelparkering på . Skap en funksjonell sykkelparkering med denne eksklusive og moderne sykkelgara.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.