tirsdag 23. januar 2018

Stål rekkverk

Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri. Seksjonsrekkverk med knelist er et enkelt rekkverk som først og fremst er. Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål.


Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Lages etter mål Obs: wirerekkverket er ikke. Kombinasjon med glass og tre gir et bredt spekter .

Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.


Du trenger ikke å sveise og nesten ikke å gjenge for å lage et rekkverk i stål. Dette rekkverket i rustfritt eller syrefast stål , monteres med skruer og lim. Brurekkverk fra Oppland Stål.


Vi produserer rekkverket i Norge. Vi skreddersyr etter kundens behov.

Vi holder til i Skien i Telemark. Rustfritt stål rekkverk fra Kr. Alltid konkurransedyktige priser! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Standard rekkverk - firkant stål , veggmontert, er en av seks ulike rekkverk modeller av stål og glass.


Ta kontakt med oss for et tilbud på ditt prosjekt. Icopal Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide festeanordninger i syrefast stål. Den høye kvaliteten på glassrekkverket sikrer mot . Byggevarer - Produksjon.


Vi er på jakt etter en leverandør som selger rekkverk i stål og glass, eller en lignende løsning. Vi har funnet en forhandler som selger stålmoduler for å holde. Legger til handlekurven… Hurtigvisning.


Rekkverk i Stål AS fra , Akershus. Pawel besto fagprøven - MEGET GODT .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.