onsdag 10. januar 2018

Sort kjøkken

Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Mange velger sort kjøkken om dagen.


Det gjorde også Stylizimo når hun skulle pusse opp sitt. Se hvor fint det ble og hvordan hun gikk frem.

Gi et sort kjøkken en rå og elegant stil med rustikt tilbehør i mørke farger og naturlige materialer. Dyrk en sofistikert dysterhet med grønn marmor og vakker . Her her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken ! Da vi flyttet hit hadde vi et helt ufunksjonelt kjøkken som vi hatet både utseende og hvor upraktisk alt var. Det betyr at kjøkken og stue flettes sammen i større grad enn før,. Marmor gir kjøkkenet et moderne og eksklusivt preg.


En kombinasjon av skapfronter i sort og hvitt er veldig populært. Leter du kjøkkeninspirasjon?

Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos . Svart kjøkken har jeg bestemt meg for, sånn. IKEA - Én ting er å vite hva du liker.


Det er ikke alle kjøkken som er like enkle å innrede. SE OGSÅ tips til å lykkes med svart kjøkken hos BoligPluss! Knivskarp kontrast - helt uten fettete fingre. Svart og hvitt - vanskeligere er det faktisk ikke å treffe tidens tren spot on. Det hjørnet er i all hovedsak plassen jeg har til å lage kjøkkenet på.


Et svart kjøkken utstråler eksklusivitet, . Sort benkeplate og oppvaskkum. Til sammen er jo stuen og kjøkkenet ganske svært, så her er god plass. Med Bordo Black får du et unikt kjøkken i lekker, dansk design – til en overraskende lav pris. Se mer og opplev det mattsvarte kjøkkenet hos Kvik.


Produktinformasjon: Benkeplater i . La oss hjelpe deg å finne det kjøkkenet som passer best din stil og personlighet.

Da er endelig kjøkkenet helt ferdig og klart til å vises frem! Kjøkkenbenken er malt i en sort farge som matcher den sorte fargen i flisene over .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.