onsdag 24. januar 2018

Skorstein rehabilitering

Skorsteiner har lang tradisjon i Norge. Tidligere ble skorsteiner oppført i betong eller teglstein, mens i dag er elementskorsteiner og stålskorsteiner de vanligste . Forenkling av byggeregler trådte i kraft 1. Feiermesternes landsforening (FLF) har vært i kontakt med direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å høre om . Rehabilitering av pipe er noe vi stor fagkunnskap på. Få hjelp av oss til piperehabilitering og skorsteinsrehabilitering i dag over hele østlandsområdet.

KERAMIKK er den universale løsningen til alle typer brensel hvor skorsteinen er i lodd og det er plass nok til å senke ned et nytt foringsrør. Piperehabilitering i Bergen? Vi hjelper deg med piperehabilitering av din skorstein , enten ved hjelp av stål, keramikk eller isodor. Det er vi som rehabiliterer skorsteiner ! Røykkanal og skorstein skal ha tetthet som gir god trekk og ikke avgir . Det å rehabilitere en pipe er en oppgradering av hele . Jeg skal gå i gang med rehabilitering av tegelsteinspipe, ca 11m uten bøy.


OPS kan rehabilitering av skorstein (piperehabilitering) og vet når eldre piper trenger en overhaling.

Synlige skader på pipa – kontakt oss i dag! Har du fått beskjed fra feier at det er på tide å rehabilitere , er dette fordi brannsikkerheten i din skorstein nå er svekket og kan utgjøre en fare for brann. Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. REHAB PIPE - REHABILITERING AV PIPE - JØTUL - MARKEDETS BESTE - LAGERFØRT!


Detaljer: Publisert torsdag 09. Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle? Har en tegelstein pipe som går fra kjeller og opp over tak. Det finnes forskjellige metoder for innvendig.


Har hatt inspeksjon fra brannvesen og de mener jeg må rehabilitere pipa, få tredd et . Hvorfor skal du rehabilitere skorsteinen (pipa)? Installere og rehabilitere skorstein. Pipebrann, fyring med petroleumsprodukter, langvarig og hard bruk, feil og mangler.


Spesialister på varme, med fokus på skorsteiner og pipe rehabilitering. Vi monterer ovner og peiser. Rustfritt stålrør innvendig i pipa . Når du skal rehabilitere skorstein må du først sende søknad til kommunen, jfr.


Totalleverandør innenfor rehabilitering av skorstein , varme, peis, stålpipe og ildsteder. Her er en liten oversikt over faremomenter ved feil .

Taktekking - Takarbeid. Skal du rehabilitere skorstein må du søkje kommunen,jfr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.