tirsdag 9. januar 2018

Rekkverk rustfritt stål

Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Vi lager rekkverk i smijern og rustfritt stål , samt glassrekkverk. Gjeraldstveit Mekaniske AS tilbyr alle typer rekkverk med grunnlag i aktuelle . Sorter visning på: Nyheter.


Weland har et stort sortiment av seksjonsrekkverk.

Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri ubehandlet utførelse. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast. Glassrekkverk med glassklemmer i ultramarint rustfritt stål.


Kominox er distributør av toppklassefiserte produkter i rustfritt stål : rør, coil,. Yachter, møbler, rekkverk er kun noen anvendelsessteder som drar nytte av . Icopal håndløper i syrefast stål. Rekkverk i rustfritt stål og glass.

Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold. Alle stålrekkverk fra Arnøy er laget av syrefast . Mekanisk verksted - tjenester og produkter - jern, vanlig stål, rustfritt stål og syrefast stål samt aluminium. Restaurering, Stavanger rekkverk og Sørlandsrekkverk, . Alle delene under dette kapitelet er i rustfritt 3stål.


Deler rekkverk i rustfritt stål. Spesialtilpasset rekverk og port for maritimt miljø. Yabimos oppgave har vært: prefabrikasjon, installasjon og levering av rustfritt stål rekkverk med glass for separate bygninger i Hessa området.


Rustfrie rekkverk for offentlig svømmebasseng. Håper på montering senest innen februar. GLASSREKKVERK HÅNDLØPER RUSTFRITT STÅL.


Pris fra 48- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Du trenger ikke å sveise og nesten ikke å gjenge for å lage et rekkverk i stål. Dette rekkverket i rustfritt eller syrefast stål , monteres med skruer og lim. Vi har prøvd stolper av aluminium og av rustfritt stål , og færre enn . Weberg Prosjekt prosjekterer og monterer de fleste typer rekkverk. Leveres også i varmgalvanisert stål. KONTAKT OSS FOR KONFIGURASJON OG PRIS.


Vi skreddersyr etter kundens behov.

Vi holder til i Skien i Telemark. Den metal rekkverket av en trapp i Aizpute. MCE har produsert trapper og rekkverk for en rekke prosjekter. Både industri og til næringsbygg. Slim TOPPMONTERT rekkverkskinne , Natur, med pakningsett og 1mm herdet laminert glass.


Jotne Ankers leverer alle typer rekkverk til svingte og rettløpstrapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.