torsdag 25. januar 2018

Monier takstein

Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Zanda Rustikk - Å velge takstein som nytt tak har mange fordeler, her får du vite noen av dem. Monier - Å velge takstein som nytt tak har mange fordeler, her får du vite noen av dem.

Våren 20ble det lagt Zanda Polar betongtakstein på huset mitt, dette skulle ifl. Monier AS sine legge- og monteringsanvisninger. Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. Takstein Monier Zanda Protector Svart har et unikt overflatebelegg som gir taket et eksklusivt utseende samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot mosevekst og .

Takstein Monier KDN Glasert Sølvsvart er en eklsklusiv, falset teglstein fra Monier som utstråler klassisk luksus. Det er en litt mindre stein, som gir ett tett mønster .

En falset teglstein med klassisk nordisk form. MONIER har et av verdens bredeste sortiment når det gjelder takstein av høyeste kvalitet – både tegltakstein og betongtakstein. Zanda Arktis er råsterk, vakker og holdbar. Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein, kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før . Det er markedets mest utprøvede betongtakstein med overlegent best testresultat fra NBI. Alle priser er informativ og er presentert som beregnet for bestilling av full lastebil.


Vennligst be om pristilbud for individuelle bestillinger! Zanda Rustikk dobbeltkrum takstein er produsert av gjennomfarget og overflatebehandlet betong, med en granulert overflate og en avrundet forkant. Monier Zanda Minster Svart og Benders Carisma Svart er flotte. Tegl er det klassiske materialet for tak.


Det er sterkt, vakkert og veldig holdbart. Monier Takstein - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Flere og flere får øynene opp for det spennende, stilrene uttrykket huset får med flat takstein. Zanda Arktis - Den råeste Zanda takstein noengang. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Monier AS på Facebook.


Zanda Protector - Norges mest solgte takstein med års garanti KDN Glasert Teglstein - et tak som. Monier produserer og leverer takstein i både tegl og betong, men er aller mest kjent for betongtaksteinen Zanda. De har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive platetak for moderne hus, som f. Lafarge Roofing har skiftet navn til Monier Zanda er Norges mest solgte takstein gjennom de siste år.


Denne taksteinen har blitt produsert og solgt av Lafarge . Moniers siste nyvinning, Nova, er en teknisk takstein som tar vare på det beste av gamle tegltradisjoner. Vi har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive takstein for moderne hus. Skal man velge takstein i tegl eller betong? Monier har års garanti på alle betongtakstein og teknisk tegltakstein, selvom levetiden er . Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein – kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den igjen blir forseglet med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.