mandag 8. januar 2018

Mikrosement bad

Det ville kostet mange hundre tusen å starte helt på nytt. Få en helt ny look uten å rive det gamle badet , med mikrosement. Det kan benyttes på alle flater.


Med vårt helt nye produkt READY MIX. SUPERTRENDY: For et minimalistisk, stilrent og moderne bad , prøv mikrosement.

Det er en masse som du smører utover eksisterende flater. Mikrosement kan du legge selv. Den er mer vannavvisende enn vanlig sement. Overflaten blir ikke ruglete og grov som med vanlig betong, . Her kommer mitt høyst elskede bad. Det var nokså lite da jeg overtok leiligheten, men jeg renoverte og lagde en veldig smart løsning på badet ved å stjele litt plass fra det ene soverommet.


Alle veggene sett vekk fra én vegg, er i mikrosement fra Decorhuset. Jeg har også bygget benken, i stedet for å kjøpe .

Slik pusser du opp badet uten fliser. Marlene Rasmussen valgte mikrosement på badet. Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv, tak, benk og . Det som er unikt er at dekorpuss kan brukes for å fornye en gammel teglstens peis, brannmur, eldre bad , kjøkkenfliser, betong gulv. Dette er Rolls Royce innen puss. Opprinnelig laget for US navy som bruker dette som topplag på dekk på hangar skip.


Hei er det noen her som har erfaring med mikrosement på bad e. Det egner seg derfor godt til rehabilitering av bad , for eksempel på eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv, benkeplater eller møbler. Vi er forhandler til noen av verdens ledende mikrosement produsenter. Har du lyst til å fornye benkeplaten din eller veggen bak uten å måtte bytte og rive først? Har du ett bad som er fullt funksjonabelt, men har gått ut på dato utseendemessig du har lyst til å fornye uten å måtte rive og fornye membran? Tenk deg ett fugefritt bad som er utrolig lett å holde rent i betonglook.


You can do it yourself! Gulvet har fått være mørkegrått, men mikrosementen i farge Negro Pálido har sjatteringer i overflaten, noe som skaper mer liv. FÅ FLERE ideer til fornying av hjemmet i vårt nyhetsbrev!


Bruk våtromsmaling som tåler fukt.

LES OGSÅ Se hvordan vi forvandlet badet på 1-2-3. Flis på badet : Thassos. Microcement bathroom with wall and floors of rustic black micro .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.