torsdag 11. januar 2018

Megging av anlegg

Isolasjonsmåling ( megging ). Vi isolasjonsmåler ( megger ) for å sjekke at det elektriske anlegget er tett. For å forsikre oss om at det ikke er . Når et anlegg er tett, så vil det ikke oppstå jordfeilstrømmer. Man skal alltid megge.

Eg har lagt opp litt stikkontakter på eit rom heime, og når det er nytt, skal det alltid meggast. Tenkte eg ville sjekke motstanden på heile anlegget. Megging av elektromotor innlegg 27.


Apparater som ikke tåler megging innlegg 28. Hvorfor isolasjonsmåle? I denne videoen lærer du om isolasjonstesting. Les om de ulike målingene som utføres i fordelingen før.

Jeg har lånt en megger og gjort noen . Hva slags sluttkontroll bør gjøres på en anlegg med PLS and frekvensomformer. Trafofeilsøking på anlegg etter sikringsbrudd. Ikke på langt nær alle. V megger ikke avdekker. Skjema for kontroll av elektriske anlegg.


Bekreftelse på utbedring av . Som sagt , kan jeg megge en Trafo som er beregnet til 230v - 24v, med. Er anlegget helt tett så vil du måle en uendelig stor motstand. Anlegg : KL- anlegg med AT-system Hellvik – Egersund – parsell 13.


Hva er kravet til måleresultat? Ansvarshavende for Elektrisk Anlegg er oppnevnt av BP til å påse og sikre at. Før megging og spenningssetting av varmekabel, skal område . Eventuell isolasjonsmåling ( megging ) er inkl.


Nå må jeg bare innrømme at dette har jeg ikke erfaring med med men ville vært veldig skeptisk til å bruke en megger på et Volts anlegg.

Motorer og generatorer. Skade på kontroll utstyr. Kontroll utstyr kan skades av høy spenning ved megging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.