mandag 29. januar 2018

Male kjøkkenskap og dører

Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er. I stedet for å rive ut kjøkkenet, kan du male skap og dører og få et nytt kjøkken med et minimum av arbeid og til en begrenset penge. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk.

Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Lister, dører og vinduer: LADY Supreme Finish Halvblank – 99Klassisk hvit.

Mange som tek på seg å male/lakke dører på kjøkken. Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter?


Rengjør dørene godt med husvask, forvask eller noe lignende slik at . Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir.

Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke. Mal helst forsidene av dører og skuffer når de henger oppe, for å . Hei, trenger fargekoden på det øverste bildet, grønne skapdører og lyse vegger. Jeg håper det finnes noen flinke som kan hjelpe meg med tips om hvordan jeg skal få til en glatt og fin finish på kjøkkenskapene og døren mine . Jeg har testet på en dør om jeg fikk tatt av laminaten, men det var en så tung jobb.


Dessverre er våre kjøkkenskap/dører av laminat, (tror jeg det heter). De er i hvert fall ikke heltre og fra 19i en fake bøk etterligning. Snakket med en billakkerer og han tok ca. Det var når dørene var ferdig pusset og klar til lakkering. Har sett på andre forumside om at man kan male skapdører med bengalakk eller båtmaling.


Jeg ville anbefalle halvblank til kjøkkenskap. Nordsjø Maling viser deg hvordan du maler små overflater som kjøkkenskap, lister og dører. Benkeplate og nye knotter fikk jeg hjelp med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.