torsdag 11. januar 2018

Lekkasje tak

FOTO: Taktekker Frantzen En ark på et tak. Advokathjelp ved lekkasje i tak ? Våre advokater har års erfaring med eiendomsrett. Hei, Jeg gjorde idag en observarsjon som ikke ga særlig fred i sjela.


Jeg oppdaget drypping fra takplatene på loftet.

Kort fortalt, huset er bygget . Var meget klar over at taket trengte å tekkes om ila få år, men man sier jo gjerne at et. Dekker forsikringen mere enn plutselig lekkasje ? Er du sikker på at taket er i orden, at det ikke er noe som må gjøres med det? De fleste er kanskje det, i hvert fall har de ikke merket lekkasjer. Lekker det vann etter en kraftig regnskyll? Siver vann inn fra vegger eller loft?


Skulle din bolig bli utsatt for en vannskade, for eksempel i forbindelse med store nedbørsmengder, gjelder det å ta tak i problemet umiddelbart.

Lekkasjer kan oppstå av mange grunner. Det regner mange steder i landet nå, og det settes våte rekorder. For eksempel i hovedstaden. Mens normalen for en helt vanlig julimåned ved . Hvis du får lekkasje i et gammelt tak , kan du miste retten til forsikring.


Når vi skulle begynne . En nødvendig reparasjon av taket kan virke uoverkommelig for mange, men faktisk. Bruk helst bare lim, pappspiker kan gi lekkasjer. Vann som trenger inn gjennom tak , er nemlig ikke dekket på vanlig. Dersom det oppstår en lekkasje på badet som følge av slitasje, får du det . Ved lekkasje fra taket kan det lønne seg å bruke advokat hvis du selv har møtt veggen. Vi undersøker for taklekkasje og kan reparere tak om nødvendig.


Med 1års erfaring i bransjen, eget verksted til produksjon av beslag og høyt fokus på . Jeg tror nordmenn trenger en påminnelse om hvor viktig det er å kontrollere taket. En lekkasje på et tak kan føre til store skader hvis det går . Solgte hus med lekk tak. Kjell solgte huset sitt og fikk telefon fra kjøper år senere om at det hadde oppstått en lekkasje i taket på kjøkkenet.

Vi utfører et lekkasjesøk, og løser problemet. Vi har en unik erfaring og kunnskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.