mandag 15. januar 2018

Laser avstandsmåler

En elektronisk laseravstandsmåler har etter hvert havnet i et overkommelig prisleie for oss gjør det selv-folk. Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere, har blitt svært mye billigere og finnes tilgjengelig i mange varianter.

Enkel og rask måling av avstand opp til m. Funksjoner for beregning av lengde, flate og indirekte lengdemåling. Laseravstandsmåleren fra Bosch er ideell for profesjonelle brukere som vil utføre raske og nøyaktige målinger. Bosch avstandsmåler er utstyrt med det siste .

Vi har gjennomtestet åtte forskjellige, slik at du kan . Bosch avstandsmåler m/laser PLR - Enkel oppmåling av lengder, arealer og volum - samt indirekte lengdemåling. Når det ikke frister å løpe rundt med målestokken anbefaler vi en avstandsmåler. Vi har et bredt utvalg av markeds beste lasermålere.


Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Laser avstandsmåler: Hvilke fabrikat og modell anbefaler dere?

Se beste pris på Bosch GLM laser avstandsmåler. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Nøyaktig måling av strekninger og avstander med laserteknologi. Les mer om Phoxx Laser avstandsmåler 600m.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Bosch laseravstandsmåler gir nøyaktige resultater uten kontakt. Med lasteravstandsmåleren er det svært enkelt å måle avstander, lengder og volum helt . Måling av avstander går lett som en lek, med et trykk på en knapp.


Laseravstandsmåler med lagring av den siste måleverdien . Bosch - avstandsmåler GLM Professional. GLM Professional ◾Indirekte høydemåling. Det er bare å trykke på en knapp og måle.


Lengder og avstander på opptil m kan bestemmes . Verdens minste digitale avstandsmåler: PLR 15. Med et knappertykk kan du måle avstander opptil m. Stor LCD skjerm for visning av måleresultat. Dewalt DW030Laser avstandsmåler 50m ewalt DW030Laser avstandsmåler 50m Med Imperial eller metriske mål , for enkel bruk , er bakgrunnsbelyst . I dette avsnitt finner du vårt spennende utvalg av Leica Disto laser avstandsmålere til enhver oppgave, fra de små prisgunstige til de store avanserte med ekstra . LD050P LASER AVSTANDSMÅLER Laser avstandsmåler 50m.


Måler lengde, areal og kubikk og Pytagoras. Avstandsmålere som bruker laser som måleverktøy gir eksakte målinger. Disse passer perfekt til golf, jakt, fritidsturer og andre formål. I den siste tiden har det vært flere tråder om forskjellige avstandsmålere. Hva med å samle litt erfaringer om de fleste her?


Liten og kompakt laser avstandsmåler med enkel betjening som viser lengde, areal og volum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.