torsdag 25. januar 2018

Interiørbeis på gulnet panel

Et rom med gulnet panel rund baut kan virke som et uoverkommelig oppussingsprosjekt. TYRILIN FARGE- OG PRODUKTGUIDE FOR GULNET PANEL tyrilin. Vi har produktene du trenger!


Fargesetter gulnet panel i ett strøk! Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone!

Tyrilin Panelrens før påføring av beis. Så ser du hvilken farge og metode som passer ditt rom best! Med ett strøk frisker du opp uten å viske ut det som gjør treverk så levende. Ikke la deg friste til å gå for fort fram når du ser forvandlingen komme. Ta bare 1-bord av gangen, og beis disse helt ferdig.


Nå er du veldig godt i . Slik lysner du gulnet panel.

Dette er fordi vi alle maler forskjellig, og dersom fire ulike personer påfører maling eller beis på hver sin vegg i samme rom, vil forskjellene synes godt. Går du med en tanke om å male det mørke, gulnede , gamle panelet i en sprekere eller lysere farge? Si farvel til gulnet panel i påsken. Tradisjonen tro er vi nok mange. Ta deg derfor et lite avbrekk fra brettspill og skigåing, og gå til angrep på det gulnede panelet.


Med panellakk fremheves panelets eget utseende, struktur, farge og mønster. Samtidig motvirkes naturlig gulning. Etter ett strøk eller to, får treverket en farge som er tilpasset dagens interiørtrender, uansett om panelet er nytt eller gammelt. Ubehandlet treverk vil gulne over ti avhengig av påvirkning fra sollys, og gulnet trepanel er ganske vanlig i norske hjem. Om du ikke ønsker å male trepanelet, men ønsker å beholde treets utseende og struktur finnes det hjelp for å få lysere panel.


Gulnet panel er noe mange irriterer seg over. Panellakk , interiørbeis , lasur og panelvoks er noen av . Kan brukes på nytt panel for å beholde den lyse fargen lenger, eller for å lysne gammelt, gulnet panel. Vanntynnede interiørbeiser finnes i ulike fargenyanser, og under flere navn, blant annet panelhvitt og interiørbeis. Hvordan blåse liv i de trehvite veggene?


Veggene er beiset med fargen Patinagrå.

Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Du må bare bruke Jotun Spesialrens for gulnet panel først. Sammen med Patinagrå har de brukt fargen Labrador. LADY Pure Nature Interiørbeis får du i mange vakre farger.


Interiørbeis og panellakk fremhever treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel , gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves. Vi maler alle gamle, vakre – men akk så gulnede panelvegger (og matcher så godt vi kan med nye paneler i ny hyttedel – hurra for stort utvalg hos lokal trevareforhandler!) For å beholde noe av den “gamle, gode hyttefølelsen” har vi valgt å behandle slettpanelveggen i allrommet med beis , noe som gir et . Heldigvis står ikke valget mellom gult treverk eller malt panel. Det finnes mye i mellom, blant annet ulike lasurmalinger og beis. Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi. Resultatet kan du se over - og i fotoalbumet under kan du se hvilke midler de har . Flere produsenter har slik panellakk og de inneholder UV-filtre som hindrer gulning av ubehandlet treverk.


Den hvitpigmenterte varianten av. Metode 4: Interiørbeis. Se panelet komme til liv. Din stil, din hytte, akkurat slik du vil ha det!


Er det et sted man virkelig står fritt til å skape den hyttestemningen man vil, ja, så er det på panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.