tirsdag 16. januar 2018

Hth kjøkkenplanlegger

Du kan velge å tegne kjøkkenet, badet eller garderoben fra grunnen av eller å bruke den innebygde automatiske designfunksjonen, som raskt vil gi deg forslag til innredning. Hele Gjør Det Selv HTH -sortimentet er tilgjengelig, og så snart du er klar kan du bestille alt på nett. Få ditt nye kjøkken , ba garderobe og dine hvitevarer til knallpris.


Se hvilke modeller vi selger som ”gjør det selv HTH ” her. Alle katalogene våre er tilgjengelig på nett og kan lastes ned her på denne siden. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å besøke din lokale HTH -butikk og få de trykte katalogene – du finner adressen din til nærmeste butikk her.

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken , bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH ! HTH er representert i land gjennom en butikkjede på mer enn 1inspirerende butikker. HTH har gjort det gratis og enkelt å realisere dine kjøkkendrømmer i 3D.


I tegneprogrammet kan du tegne og velge elementer fra en rekke av HTHs mest populære . Her er tegneprogram på nett. Her må du laste ned et program. Visjonen bak Room3er å bli et naturlig startpunkt for hjeminnredningsbehov.

Må installere et lite . Hos HTH finner du et nyttig tegneprogram som hjelper deg med planlegging av det nye kjøkkenet ditt. Inspirasjon, innredning og planlegging er viktig for sluttresultatet. På nettsiden til HTH får du nyttige tips og råd for ditt nye kjøkken. Du kan benytte planleggeren online og lese mer om hva som er viktig for et funksjonelt . Få inspirasjon i katalogene våre. Et kjøkken skal vare i mange år, og da er det essensielt at du blir fornøyd med den endelige løsningen.


Mange av kjøkkenleverandørene, for eksempel HTH og Ikea, har egne tegneprogrammer hvor du kan plotte inn mål av kjøkkenet ditt og selv plassere inn moduler samt velge fronter og benkeplater. Går det opp med 46skap så har du mange løsninger fra ikea. Trenger du feks eller moduler så burde du se på noen andre, da ikea ikke har dette.


Du kan fort få en like god pris fra feks HTH eller Kvikk. Vi er i samme båt, nytt kjøkken må bestilles her også, men usikker. Ikea sine hvitevarer ville jeg . El-kjøp har også kjøkken nå. Vi i Norema har forstått at mange som ønsker seg nytt kjøkken , ofte kvier seg for å sette igang. Det er mange beslutninger som skal tas, du skal forholde deg til flere håndverkere, det er en stor investering, og på toppen av dette er du uten kjøkken en stund.


HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken. Med utgangspunkt i det avbildede høyglanskjøkkenet Dekor Hvit Høyglans fra HTH , med en annonsert pris på 20.

Med nytt tegneprogram, bestilling på nett og kjøkken levert i flatpakker på døra, skal HTH kapre markedsandeler fra Ikea. Finnes sikkert flere småsnekkerier som lager kjøkken i heltre uten bruk av MDF, sponplater og melamin. Og man må vel bruke titanhengsler for at tunge heltredører skal holdes . Alle kjøpere er greit fornøyd med HTH - kjøkken hvis man engang skal selge, mens ganske mange vil rynke på nesen hvis det står et IKEA-kjøkken der. Det er faktisk en del folk som aldri handler annet enn oppbevaringsesker og forbruksvarer som telys og servietter på IKEA.


Lik det eller ikke, om det er . Vi har sett en del på ikea og epoq sine kjøkken. Syns at begge disse virker og ha ganske god kvalitet. Noen som har erfaring med disse ? Hos HTH har de erfaring med at folk ønsker seg et minimalistisk kjøkken med lite lagringsplass, og da blir utfordringen å få dem til å tenke igjennom hvor mye de egentlig trenger.


Hos oss erfarer vi at folk tar i for hardt når de skal dimensjonere lagringsplass. Da ber jeg folk tenke igjennom hvilke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.