tirsdag 16. januar 2018

Hengslet levegg

Fleksible levegger gir deg flere muligheter enn de permanente. Her viser vi deg tre måter du kan lage levegger som ikke stenger utsynet permanent. Det går raskt å sette opp en levegg som hindrer innsyn eller beskytter mot vind. Men husk å sjekke hva byggereglene sier.


Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder.

Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år. Hei Vi lurer på om det er noen som har erfaring med å lage levegg med hengsling ? Jeg ser for meg en levegg utpå hushjørnet, som kan svinges . Det finnes også levegger som er en variant av skjermbrett. Disse består av tre vegger som er hengslet sammen, og kan plasseres etter behov.


De er ikke spesielt egnet som skjerming for vin på den annen side sitter man sjelden ute på terrassen i stiv kuling. Til skjerming av innsyn fungerer de utmerket. Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil.

Skal gjerdet skille to eiendommer, er det viktig at du også blir enig med naboen om. Jeg har dobbeltfalset kledning på huset, vurderte bare å sette opp en lettvegg (2x2) på tvers ut, og kle den med dobbeltfalset kledning på begge sider, og hengsle opp en dør som er laget på ca. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder.


Kjøp materialer på nett eller i butikk. Du kan også bygge din egen levegg , og her gir vi deg guiden til hvordan du bygger leveggen selv. En levegg kan gjøre en stor forskjell, både for komfor og privatliv.


Oppdag vårt store utvalg. Bufret Lignende års råtebeskyttelsesgaranti på levegger og stakitter av beskyttelsesimpregnert furu eller gran. VI FOKUSERER PÅ MILJØET I VÅR VIRKSOMHET OG PRODUKSJON. PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes” er en global . Levegg : Dobbelfals, x 1mm.


Gjerde: Bor x 1mm. Det er opp til den enkelte boenhet å montere hengslet dør i gjerdet eller ikke. Feste av gjerde i bakken.


Over parkeringshuset er det lagt membran for å beskytte . Leveres ferdig montert og består av hengslede elementer.

Støttebarduner og føtter medfølger. Skjermer mot innsyn, og slås enkelt sammen når den ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.