mandag 8. januar 2018

Fasadeplater stål

Vi kan tilby et bredt fargeutvalg av fasadeplater. Stål og metall er vedlikeholdsfritt, noe som gjør jobben din enklere når du skal velge mellom . Plannjas vegg- og takprofiler i stål og aluminium gir deg store muligheter til å velge egenskaper og uttrykk i byggeprosjektet. Det er nettopp allsidigheten som . Fasadekassetter i plastbelagt stål.


Vi tilbyr fasadeplater , bølgeplater, stålplater, aluminiumsplater og interiørplater.

MONTANA – bølgeplater i aluminium og stål. Ved montering på stål og aluminium, kontakt Cembrit. Ventilert fasade - utlekting. Vi tilvirker profilerte plater og paneler for fasade.


Vil tilpasser fasadeplatene etter byggherre og . For å skape en varig og bærekraftig arkitektur, må . Frontex fasadeplater benyttes i alle typer fasader, balkonplater og raftkasser. Fokus har vært på industribygg med basis av stål , med kledning av. KORRUGERTE TRAPESPLATER AV STÅL.

LAVPROFIL TRAPES FASADEPLATER. Fargetilpassede skruer for tre eller stål leveres. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall.


De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk. Før i tiden ble dette. Vi er stolte av å ha levert varmforzinkede tynnplater i stål til dette bygget. Svenskproduserte byggplater med stål fra verdens største stålprodusent.


Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største . Med et bredt utvalg av farger og profiler kan du få ett unikt utseende på din fasade, som dessuten blir nesten vedlikeholdsfri. Som supplement til platene leveres profiler i stål eller aluminium, og Steni. Steni bygningsplater kan brukes som fasadeplater i luftede kledninger, balkonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.