mandag 29. januar 2018

Eik trelast

Lade og driver hovedsakelig med trevarer. Stor lagringsplass kombinert med gode lagringsvilkår . Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik , lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander ofte kan være laget av. Jeg regner ikke med det finnes hos vanlig . VV Vi er medlem av FORENINGEN NORSK LAUVTREBRUK som er en landsdekkende spesialforening for sagbruk som foredler lautrevirke.


Pusse opp eller bygge nytt!

Vi har korte leveringstider og kan tilby deg løvtre paneler og spiler i osp, bjørk, eik og svartor, og heltre gulv i bjørk eller eik ! Tettvokst virke med stor kvist krever skarpe verktøy av beste kvalitetsstål. Erfaringene viser at ukantet trelast er mer stabil enn kantet. En bør ikke skjære tykkere dimensjon enn mm på grunn av indre spenninger som frigjøres når materialene tørker. Rettvokst eik gir fin overflate, men i ubehandlet tilstand har veden en . En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik , teak, mahogny og bøk.


På lager har vi også stort utvalg i trelast og impregnert trelast. Selvfølgelig fører vi også mange vanlige byggevarer som sponplater, glava isolasjon, .

MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Trelast - og byggevareutsalg. Listverk Eik og Annet Løvtre. Mer produktinformasjon.


Lengde, Fallende lengde mm. Behandling, Ubehandlet. Du blir kun trukket for antall løpemeter du får utlevert i byggevarehuset. Glattkantlist 21x1mm eik.


Minste bestillingsvolum er 10 . Logoclic laminatgulv Ambienta eik corno m² Logoclic Ambienta laminatgulv. Leverandør av trelast , byggevarer, jernvare, maling og interiør. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll. Levering på Øvre Romerike eller etter avtale.


Våre fagfolk hjelper deg med ditt prosjekt! EIK 12X0FOTL SKRÅ PROFIL LAK, STANDARDSORTIMENT. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast , byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Male hvitt eller gå for tre? Her er de beste rådene for å gjøre smarte listevalg. Sortering av konstruksjonsvirke. Juridiske problemstillingar ved kjøp og sal. Eik er et treslag som krever ekstra omtanke med valg av skruer.


Danskene har større erfaring enn oss med eik. Fotlist Ideal produsert av førsteklasses amerikansk rød eik. Ideallist eller også kalt parkettlist er tykkere i bunn og egner seg derfor veldig fint til belistning av parkett og tregulv hvor man har avtand par.


Høvler bord opptil cm. Det er i første rekke bjørk og furu som kommer fra Finland. Finnene er kjent for sin kvalitetsbjørk som har et godt renommé i det norske markedet. Bøk importeres i vesentlig grad fra Danmark, men også noe fra Tyskland og Frankrike. Andre viktige lauvtreslag, som eik , ask og lønn innføres.


Se nettsiden vår for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.