mandag 22. januar 2018

Crawford fjernkontroll

Crawfords egne fjernkontroller er kostbare og dette viser seg oftest å være det rimeligste alternativet. Har du en eldre Crawford portåpner så oppgraderer du . Fjernkontrollsystemet oppgraderer din garasjeportåpner til å kunne benytte deg av våre moderne og rimelige fjernkontroller.

Den er tilgjengelig i en 1-kanals (for én port) eller 2-kanals (for to porter) versjon, og benyttes som en fjernkontroll for portens status - uten at du trenger å streve . Programmering av fjernkontroll Magic Ultra,. Du kan bli sittende i bilen, trykke på mini-fjernkontrollen og se på at porten åpnes. Selv i dårlig vær er du i godt humør, for du slipper .

Maksimum sikkerhet får du dessuten med den radiostyrte fjernkontrollen med 4MHz rullerende kode. Koden skifter hver gang fjernkontrollen brukes - og mer . Skulle hatt meg en eller flere fjernkontrollere for garasjeporten. Vet at garasjeportåpner fabrikaten selger extra fjernkontroller, men disse syntes . Med kodelås til portåpneren kan du eller barna åpne garasjen uten fjernkontroll.


Eventuelle originale fjernkontroller og eksisterende løsninger vil fortsette. Liftmaster,Chamberlain,Gran-O-Matic,Bosch,Hørmann,CrawforMarantec,Lobas . Selve portåpneren er delvis defekt, men fjernkontrollen fungerer fint.

Hvis det er noen som trenger en fjernkontroll til sin Crawford portåpner, så er dette . Jeg har fjernkontroll til garasjeporten min som går på 433mhz. Og jeg har funnet en app til iphone som gjør at jeg kan åpne garasjeporten med . Leverandør, CRAWFORD ENTREMATIC SWEDEN AB. Pris pr fjernkontroll er pr januar 20kr 72- inkl mva.


Postoppkrav kr 1kommer i tillegg dersom fjernkontroller ikke blir hentet inenfor kontortid hos Crawford. Bestilling av ny fjernkontroll/ portåpner til garasjedøren. Det er mulig å bestille ny fjernkontroll fra Crawford/ Assa Abloy på telefon 50 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.