torsdag 11. januar 2018

Bygge trehus

Unnli Eiendom AS setter opp et hus i Bærum. Hvis du bygger et trehus i hagen, lærer du samtidig barna dine å bli glad i naturen. Du skal selvfølgelig bygge trehuset i et tre, med et gulv som også tjener som . Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Byggeprisene avhenger derimot av hvilke fasiliteter du ønsker å utbygge i huset.


IEC-HUS har prosesser og rutiner som sikrer deg som kunde.

De fleste har hørt at man ikke blir fornøyd før man har bygget sitt andre eller tredje hus. IEC-HUS er et norskeiet selskap som leverer ferdighus basert på prefabrikkerte elementer av høy kvalitet med kort byggetid. Materialene er ferdig kappet, og huset bygges på stedet – raskt, enkelt og uten avkapp.


Med Fiskarhedenvillan får du også et prisgunstig og flott hus som er . Vi har sett nærmere på fordelene og ulempene ved henholdsvis mur- og trehus, som er det folk flest velger når de skal bygge en enebolig. Nå selger de byggeplanene videre til alle som kunne tenke seg et slikt hus selv. OMe er et av flere bidrag fra trenden om å bygge små . Murhus har stått i skyggen av de tradisjonelle trehusene her til lands, men det er mange grunner til at du bør vurdere murhus om du går med . Når man skal pusse opp gamle hus kan man ikke alltid velge.


Skal du bygge trehus, bør du få med deg boka Trehus fra SINTEF Byggforsk. Den er selve referanseverket for trehusbygging i Norge. Jeg og min samboer vurderer og bygge hus. Det vi først må ta stilling til er om vi skal bygge i tre, mur/betong eller en kombinasjon av dette . I dag åpner verdens høyeste trehus i Bergen. Det etasjer høye bygget kan bli etterfulgt av mange andre klimavennlige boligblokker i tre.


Det nye huset som skal bygges på branntomta i Trondheim blir ikke dristig nok, mener leder Hilde Bøkestad i Trondhjem arkitektforening. I august fannt jeg et passende sted å bygge et hus i skogen. Nær en vannkilde, i le av nordavin greie solforhold og ikke så langt unna min . Vi drømmer om å bygge hus, dessverre bor vi i en av Norges dyreste byer og selv med rundt million i inntekt og millioner i egenkapital ser . Velg fylke du ønsker å bygge i nedenfor for å få frem prislisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.