torsdag 25. januar 2018

Bad innredning

Hos Kvik mener vi at det skal være like kult å designe og innrede det nye badet ditt, som det er å nyte det ferdige resultatet. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Designmessig vil baderoms innredningen kunne understreke den stilarten man ønsker på baderommet.

Tross badets rolle som hjemmets mest personlige rom er det ofte oversett når det kommer til innredningen. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet.


Finn inspirasjon, kontakt rådgiver eller bestill bad hos oss!

Har du plass til et stort ba kan du finne fram luksusfølelsen ved å innrede med masse luft, . Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel. Stil høyskap hvit,,,/baderom/mobler/mobler-20cm-60cm/element-stil-hoyskap-hvit-9542. Vedum Kjøkken Bad NorgeFlow servantpakke 5svart ask. Baderomsinnredninger og baderomsmøbler er svært viktig fordi de er utsatt for mye fuktighet.


Baderomsstudioet er Aspen og INRs felles planleggingsprogram for baderomsmøblering. Her kan du visualisere innredningen til det nye badet ditt.

Det finnes uendelig mange måter å innrede små bad på. Med enkle grep kan du skape romfølelsen du lengter etter. Her følger noen smarte tips som kan gjøre . Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte.


Se Norges største utvalg innen baderom – bygghjemme. Badet til Marieke og Mark van Kruijsbergen ligger knyttet til hovedsoverommet og har nedfelt badekar, frittstående vasker på spesiallaget benk . Villeroy Boch leverer produkter til kjøkken og baderom; dusjkabinett, dusj, armatur, baderomsmøbler, badekar, bidéer, servanter og toaletter. Vil du ha et kjøkken Bergen ikke har sett maken til?


Arna Innredning AS hjelper deg med innredning til ba garderobe og kjøkken. Porselen er fortsatt kjernen i vår virksomhet, selv om vi idag kanskje er like kjent for våre dusjløsninger, badekar og baderomsmøbler. Slik får du særpreg på badet uten at det koster skjorta.


På bildet nedenfor er det innredet med et speil i kobber og en benk satt sammen av to ulike skap i finér. Hafa - Her kan du innrede ditt bad slik du vil. Vi har alle typer baderomsmøbler til badet ditt, og her får du inspirasjon til baderomsinnredning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.