onsdag 24. januar 2018

Arkitekt bærum

Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg, hytter og mer. Få en oversikt over de beste arkitektene i Bærum , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Finn dyktige arkitekter i Bærum og sammenlign pristilbud.


Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. Skaff deg full oversikt over arkitektene i .

Som arkitekt er jeg spesielt opptatt av å få til optimale, funksjonelle og økonomiske løsninger for prosjektene jeg holder på med. Boliger og hytter som jeg har tegnet finner du i mange av landets kommuner bl. Stavanger, Bergen, Mandal, Kragerø, Tjøme, Nøtterøy, Sirdal, Bærum , . Budstikkaguiden gir deg en oversikt over alle bedrifter i Asker og Bærum.


På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke .

Prosjektet er bygget opp rundt tomtens spektakulære utsikt mot byen og Oslofjorden fra den gunstige beliggenheten i fjellsiden over Slependen. Husets areal er 5m² fordelt over plan inkludert underjordisk parkering. Den mål store tomten har en variasjon av kultivert hage ut mot veien . Vi skal bygge ein trippelgarasje som tilbygg til husene våre, med takterrasse over. Trenger ein arkitekt som kan tegne det opp, gjøre prisoverslag for byggingen samt hjelpe til med papirarbeidet for godkjenning.


Er det noen som har hatt gode erfaringer med noen arkitekter ? Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! ARKITEKT i BÆRUM har aldri vært enklere! Ny ambassadørbolig i Sofia Skogfinsk museum ( konkurranseprosjekt) Nils Lauritssønns vei, Oslo Enebolig Utstillingen Til sjøs! NMM, Oslo Bergslia 2 Oslo Tilbygg til enebolig. Trosteveien 1 Bærum Ombygging og tilbygg.


Sandvika , Akershus, Norge. Gjestebolig med hems og vinterhage. Arkitekt kontor i Lysaker og Oslo. Familien hadde behov for egen boligdel for langtidsbesøkende.


Sammen med boligdelen ble det etablert en vinterhage, med adkomst både fra gjestehuset og hovedhusets kjøkken.

Bærum rådhus ( Bærum herredshus) er en særpreget kommunal bygning som i dag huser kommunestyret, formannskapet, ordførerens kontor, samt rådmann og. Interiøret i kommunestyresalen er utformet av arkitekt Magnus Poulsson, mens det øvrige interiøret i Midtfløyen mot Kadettangen og representasjonsfløyen mot . Vi ønsker å motivere flere privatpersoner og utbyggere til å tenke kvalitet og god arkitektur når de bygger i Bærum , sier Eirik Bøe. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.